Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Ποιοι είμαστε

Ένα δίκτυο που ξεκίνησε ερασιτεχνικά για πρώτη φορά στην Κρήτη και με την εμπειρία της Yves Rocher κατάφερε να γίνει το πιο πρωτοποριακό στην Ελλάδα.

Στην Yves Rocher και στο δίκτυο Filìa, η φύση και η ομορφιά είναι έννοιες αλληλένδετες: δε νοείται όμορφο και υγιές σώμα, ούτε νεανικό πρόσωπο χωρίς τη χρήση φυσικών μεθόδων και συστατικών.
Τα μέλη του δικτύου Filìa, μετά την εγγραφη τους στην Yves Rocher, απολαμβάνουν εκπτώσεις που ξεκινούν από το 25% και ξεπερνούν και το 50% στα αγαπημένα τους προϊόντα, καθώς επίσης και τον προσωπικό τους σύμβουλο ομορφιάς. Σκοπός μας είναι να βρούμε το κατάλληλο σκεύασμα για εσάς, στην οικονομικότερη τιμή. Οργανώνουμε ενημερωτικές συναντήσεις, πληροφορούμε τα μέλη για τα νέα βιολογικά προϊόντα και φυσικά εξυπηρετούμε την κάθε ανάγκη που μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της παραγγελίας.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 700 700 3221 έχει όλους τους αυτοματισμούς που χρειάζεστε 
  • για να ενημερωθείτε για τις προσφορές του μήνα
  • για να λάβετε συμβουλές προώθησης των προϊόντων σας, αν είστε πωλητής
  • για να κάνετε νέες εγγραφές ή να κλείσετε ραντεβού με τις αισθητικούς του δικτύου προκειμένου να δοκιμάσετε δωρεάν τα προϊόντα Yves Rocher
  • για να ενημερωθείτε για τις έκτακτες ολιγοήμερες προσφορές.
Ειδικά για τις έκτακτες προσφορές, υπάρχει ο αριθμός των μελών που σας καλεί αυτόματα και δωρεάν, κάθε φορά που υπάρχει έκτακτη προσφορά. Έχοντας λάβει την αναπάντητη, μπορείτε να καλέσετε πίσω χωρίς καμία χρέωση και να ακούσετε την έκτακτη προσφορά.

Σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν κατοικείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
700 700 3221
Θα σας φέρουμε σε επαφή με έναν τοπικό σύμβουλο ομορφιάς που συνεργάζεται με την Yves Rocher.