Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Φυτική απολέπιση νυκτός, με οξέα φρούτων, by Yves Rocher

Επιτρέπεται ελεύθερα η
κοινοποίηση της σελίδας.
Απαγορεύεται αυστηρά

η αντιγραφή και
αναδημοσίευση του
κειμένου σε οποιοδήποτε μέσο.

Είχαμε καιρό να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό στην αγορά, αλλά όπως πάντα, η Yves Rocher πρωτοπορεί!

Η σειρά Serum Vegetal παρουσιάζει το νέο της μέλος, το Resurfacing Serum με οξέα φρούτων!

Ο ορός αυτός εφαρμόζεται 2 φορές την εβδομάδα, το βράδυ, χωρίς να συνδυαστεί με άλλο προϊόν. Η υφή του, σε μορφή τζελ, απλώνεται στο πρόσωπο με ελαφρύ μασάζ και δεν απορροφάται αμέσως. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε τουλάχιστον 2 ώρες πριν κοιμηθούμε, σε καθαρό πρόσωπο, ώστε να δώσουμε χρόνο στο προϊόν να δράσει και να μην καταλήξει "άδοξα" στο μαξιλάρι μας. Δεν το ξεπλένουμε μέχρι το πρωί, οπότε και το αφαιρούμε με χλιαρό νερό και προχωράμε στην πρωινή μας κούρα με κρέμα ημέρας.

Το προϊόν είναι πλούσιο σε μεσημβριάνθεμο, γνωστό για τις αντιρυτιδικές του ιδιότητες, καθώς και σε απολεπιστικά οξέα φρούτων. Η εφαρμογή του είναι εντελώς διαφορετική από αυτή ενός κλασσικού ορού.
  • Έναν κλασσικό ορό, τον εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο και αμέσως μετά προχωράμε στην εφαρμογή της κρέμας νυκτός. Ο κλασσικός ορός απορροφάται αμέσως, έχει συνήθως λεπτόρρευστη υφή και δεν αφήνει ίχνη στο πρόσωπο.
  • Αυτός ο απολεπιστικός ορός εφαρμόζεται και πάλι σε καθαρό πρόσωπο. Δεν ακολουθείται όμως από κανένα άλλο προϊόν. Δεν απορροφάται γρήγορα, ακριβώς για να δράσει στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Έχει μορφή τζελ και τη διατηρεί ακόμη και μετά την εφαρμογή του. Αφήνει ένα λεπτό υμένα στο πρόσωπο, ακριβώς γιατί πρέπει να μείνει στην επιφάνεια της επιδερμίδας προκειμένου να δράσει.
Κατά την εφαρμογή του προϊόντος μπορεί να αισθανθείτε ελαφρά "τσιμπιματάκια" στην επιδερμίδα. Είναι φυσιολογικό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο ορός αυτός, ακριβώς όπως υπαγορεύει και το όνομά του (resurfacing serum), αναδομεί την επιφάνεια της επιδερμίδας λειαίνοντάς τη. Τόσο οι βαθιές, όσο και οι λεπτές ρυτίδες απαλύνονται αισθητά, λόγω της δράσης των οξέων φρούτων, ενώ η όψη ανοικτών και μεγάλων πόρων υποχωρεί ήδη από τις πρώτες εφαρμογές.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό μίας επαγγελματικής θεραπείας χημικού πήλιγκ, μόνο που εδώ έχουμε τη φυσική δράση των οξέων φρούτων σε συνδυασμό με τις αντιρυτιδικές ιδιότητες του μεσημβριάνθεμου! ...δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τα εργαστήρια Yves Rocher! Νεότητα και λάμψη στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, ήδη από τις πρώτες εφαρμογές!

Μπορείτε να αποκτήσετε τον ορό καλώντας τα τηλέφωνα Yves Rocher Filia στο 211 780 5033 για Αθήνα, στο 281 810 8909 για Ηράκλειο Κρήτης, και το 700 700 3221 με αστική χρέωση για την υπόλοιπη Ελλάδα! Μην ανησυχείτε για το κόστος εγγραφής μέλους που θα σας προτείνουν οι εκπρόσωποί μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ! Επιπλέον, δε θα έχετε ποτέ καμία υποχρέωση ούτε για τη συχνότητα, ούτε για την ποσότητα των αγορών! Για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε να μιλήσετε μαζί μου! (Μαριάννα Βελεγράκη)

Τα ξαναλέμε σύντομα, στην επόμενη ανάρτηση!

Ακολουθήστε με στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια: