Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

FilìaExclusive®

Γιατί να προτιμήσετε το Δίκτυο Filìa για την αγορά των αγαπημένων σας προϊόντων Yves Rocher; Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία σύντομη λίστα που δείχνει τι είναι αυτό που ΜΟΝΟ στο Filìa μπορείτε να βρείτε:

Filìa Call Center
(η υπηρεσία επανενεργοποιέιται στις 2 Μαΐου 2015)
To Filìa είναι το μοναδικό δίκτυο στην Ελλάδα που διαθέτει δική του Εξυπηρέτηση Πελατών... Έξυπνη Εξυπηρέτηση Πελατών! Καλώντας το 700 700 3221, μπορείτε έρθετε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους μας μέσω ενός προηγμένου τηλεφωνικού συστήματος και να δώσετε τις παραγγελίες σας, να λύσετε τις απορίες σας, αλλά και να ενημερωθείτε αυτόματα για τα αγαπημένα σας προϊόντα, τις προσφορές, ή απλά να μας πείτε ένα "γεια"... ναι, γιατί στο Filìa βρήκαμε τη Φιλία, και όπως είπαμε σε άλλη ανάρτηση, τα λέμε και μεταξύ μας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Filìa Live Chat
(η υπηρεσία επανενεργοποιέιται στις 17 Αυγούστου 2015)
Από τη σελίδα www.7007003221.com μπορείτε να μας μιλήσετε απευθείας μέσω του Filìa Live Chat. Εφόσον ο εκπρόσωπός μας είναι συνδεδεμένος, εισάγετε ένα ξευδώνυμο και... "Γεια σας, να ρωτήσω κάτι;"!!!

Click and Call Filìa!
Δωρεάν, αποκλειστικά για τα μέλη Filìa Yves Rocher, επανάκληση στο τηλέφωνό σας κατά παραγγελία, τη στιγμή που θέλετε εσείς, με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας. Πατώντας στο γαλάζιο πλήκτρο "Μίλα μαζί μας τώρα" στα δεξιά της σελίδας μας, επιλέγετε αν θέλετε να σας καλέσουμε στον υπολογιστή ή στο σταθερό σας τηλέφωνο, αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Η σύνδεση πραγματοποιείται επί τόπου, μόλις πατήσετε το κουμπί! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συνδέεστε με τον εκπρόσωπό μας! Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και είναι αποκλειστικό προνόμιο των μελών Filìa, ή όσων θέλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στα δίκτυά μας. Λεπτομέρειες εδώ!
Filìa Δώρα!
Οι καλύτεροι πελάτες του Δικτύου Filìa κερδίζουν κάθε μήνα πλούσια δώρα. Πακέτα  ομορφιάς και περιποίησης Yves Rocher, βιβλία, μουσικά πακέτα μουσικής Last FM και άλλα πολλά είναι τα δώρα που ΜΟΝΟ στο Filìa μπορείτε να κερδίσετε! Δείτε εδώ μερικά από τα δώρα που στείλαμε στους πελάτες μας και κάντε την εγγραφή σας στο Filìa κι εσείς. Επιπλέον, ΜΟΝΟ τα Δίκτυα Filìa και το Filìa Shop διοργανώνουν διαγωνισμούς για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες τους: αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μία μόνο αγορά στα Δίκτυα Filìa και στο Filìa Shop μπορεί να σας εξασφαλίζει δώρα για πάντα! Δείτε για παράδειγμα αυτόν το διαγωνισμό!

Filìa Social Networking
Στο Δίκτυο Filìa δίνουμε μεγάλη σημασία στην πληροφόρηση. Θεωρούμε ότι η αγορά ενός προϊόντος Yves Rocher θα πρέπει να έπεται μίας σοβαρής ενημέρωσης του τι σημαίνει "επιλέγω Yves Rocher". Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τη σελίδα που διαβάζετε. Εδώ αναρτούμε διάφορά άρθρα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, τα δραστικά συστατικά των σκευασμάτων Yves Rocher, την οικολογική συνείδηση της εταιρίας μας, καθώς και το πόσο σημαντική είναι η στροφή της Yves Rocher στις Βιολογικές Καλλιέργειες για εμάς τους καταναλωτές. Επιλέον, μέσω της σελίδας μας στο Facebook βρισκόμαστε συνεχώς σε επαφή και αλληλοενημέρωση με τους πελάτες μας, ενώ το Filìa Channel εκπέμπει μόνο για εσάς, φιλμάκια για την καλύτερη ενημέρωσή σας!

Filìa Δωρεάν Τηλέφωνο
Το Filìa δίνει χείρα βοηθείας στα εργαζόμενα μέλη του του επιπέδου 18%, ώστε εύκολα να φτάσουν το στόχο του 21% και να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες. Τους χορηγεί δωρεάν σταθερή γραμμή (ξεχωριστό αριθμό από αυτό του σπιτιού) και 300 λεπτά προς κινητά (ή 1500 λεπτά προς σταθερά) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. Το Δίκτυο Filìa στο δώρο του αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ τα πάγια τέλη της έξτρα γραμμής. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Filìa Αξίες
To Δίκτυο Filìa δεν είναι απρόσωπο και δεν αποτελείται από ένα άτομο. Αντίθετα είναι ανθρώπινο, μιας και αποτελείται από ένα σύνολο εγγεγραμμένων μελών, δημιουργικών και δραστήριων, τα οποία δίνουν ζωή κάθε μέρα στη δουλεία μας και μας κάνουν πραγματικά περήφανους για την επιμονή και τη ζωντάνια τους. Για το λόγο αυτό το Δίκτυο Filìa υπηρετεί αξίες που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας πατώντας εδώ και διαβάστε τις δεσμεύσεις και τις αξίες του Filìa. Αν θέλετε, γράψτε μας κι εσείς τη γνώμη σας ή δώστε μας κι άλλες ιδέες μέσω της φόρμας που θα βρείτε εκεί.

Filìa Info Προσφορές
Το Filìa είναι το μοναδικό Δίκτυο που ενημερώνει τους πελάτες του άμεσα και με τόσους πολλους τρόπους για τις έκτακτες προσφορές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για όλα τα μέλη της Yves Rocher.
Μισθωμένα διαφημιστικά στο Facebook ενημερώνουν όλους τους φίλους της σελίδας μας για τις προσφορές, ανεξαρτήτως δικτύου.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο ενημερώνει αυτόματα όλα τα μέλη της Yves Rocher ανεξαρτήτως δικτύου, πατώντας το 4.
Ο αριθμός χωρίς χρέωση που δίνεται στα μέλη του Filìa τη δυνατότητα να καλούν εντελώς δωρεάν από σταθερό ή από κινητό και να ακούν αυτόματα όποτε θέλουν, όσες φορές θέλουν, την έκτακτη προσφορά.
Το SMS που στέλνουμε ξεχωριστά από την Yves Rocher στα μέλη μας, το newsletter που λαμβάνουν τα εγγεγραμμένα μέλη του Filìa Shopοι ενημερώσεις των ιστοσελίδων μας, αλλά και το filiamobie.com για κινητά 3ης γενιάς, είναι μερικά από τα προηγμένα εργαλεία, που σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, χρησιμοποιεί το Filìa για ενημέρωση μελών και φίλων.

Αυτά είναι τα προγράμματα

Αν είσαι ήδη μέλος του Filìa, τότε γνωρίζεις καλά τις μοναδικές υπηρεσίες που αποκλειστικά το Filìa προσφέρει στους πελάτες και τα εργαζόμενα μέλη του.
 Ακόμη το σκέφτεσαι; Σε περιμένουμε!

Τηλεφώνησε στο
και μίλησε με έναν εκπρόσωπό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: