Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Filìa Shop: the Application!

Το Filìa Shop περήφανα ανακοινώνει τη δημιουργία της App του για Smart Phone! Όσοι φίλοι μας έχουν τηλέφωνα με σύστημα Android (πολύ σύντομα η App θα είναι διαθέσιμη και για iPhone), μπορούν ήδη να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Google Play.

Η εφαρμογή περιέχει:
  • Υπηρεσίες απευθείας σύνδεσης με το τηλεφωνικό μας κέντρο.
  • Υπηρεσίες SMS παραγγελίας ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με άμεση επανάκληση: αρκεί να σημειώσετε στο SMS τι χρειάζεστε και ένας εκπρόσωπός μας επικοινωνεί άμεσα μαζί σας.
  • Τις προσφορές για όλες τις εταιρίες που καλύπτει το Filìa Shop. Σύντομα οι σελίδες του www.filia-shop.com θα εμπλουτιστούν με νέα προϊόντα Βοτανικής Κοσμετολογίας. Ειδικά για τα δίκτυα των εκπροσώπων μας, με αυτή την υπηρεσία, έχετε άμεσα και συνέχεια μαζί σας τις τιμές εγγεγραμμένου μέλους για τα προϊόντα προσφοράς.
  • Όλα τα άρθρα του www.filia-net.com τα οποία μπορείτε να διαβάζετε κατευθείαν από το κινητό σας.
  • Όλα τα Social Network στα οποία δραστηριοποιείται το Filìa: Facebook, Twitter, YouTube.
  • Άμεση ενημέρωση στο κινητό σας με ηχητικό σήμα ή δόνηση όταν υπάρχει έκτακτη προσφορά! Η Filìa Shop App σας ειδοποιεί αυτόματα με γραπτή ανακοίνωση και μπορείτε άμεσα να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες εντός της εφαρμογής, ώστε αν σας ενδιαφέρει η έκπτωση, να καλέσετε άμεσα το τηλεφωνικό μας κέντρο για παραγγελία.
Η εφαρμογή, εφόσον φορτωθεί μία φορά, λειτουργεί και χωρίς internet, πράγμα που την κάνει ακόμη πιο λειτουργική.

Σας περιμένουμε όλους στο νέο Filìa Shop! Κατεβάστε την εφαρμογή μας στο κινητό σας και μη χάσετε καμία έκπτωση, καμία προσφορά, κανένα δώρο! ...και μην ξεχάσετε να γίνετε φίλοι στη νέα μας σελίδα στο Facebook: πατήστε "Μου αρέσει" στα δεξιά του άρθρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: