Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Filìa Shop: ξεκούραστες αγορές!

Σε λίγες μέρες θα είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τις ηλεκτρονικές μας βιτρίνες και πάλι για όλους τους φίλους μας. Για το λόγο αυτό σκεφτήκαμε να πούμε δυο λόγια για το πως θα λειτουργήσει το νέο Filìa Shop.

Σκοπός μας είναι, όπως είπαμε, να προωθήσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία για πολλά χρόνια έχουν επιβραβεύσει οι καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, αγοράζοντάς τα ξανά και ξανά.

Τα κανάλια πώλησης θα είναι τρία:
  1. Προϊόντα βιτρίνας, τα οποία θα μπορείτε να παραγγέλνετε απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 
  2. Προϊόντα αποθήκης, τα οποία θα μπορείτε να παραγγέλνετε μόνο τηλεφωνικά. Για να δείτε τους καταλόγους και τις τιμές αυτών των προϊόντων θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο Filìa Shop. Για εγγραφή στο Filìa Shop, πατήστε εδώ. Ο λόγος που τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν βρίσκονται στις βιτρίνες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ότι οι εταιρίες παραγωγής  και οι διανομείς τους διατηρούν το αποκλειστικό δικαίωμα πώλησής τους σε e-shop. Επομένως οι πελάτες του Filìa Shop μπορούν να τα παραγγέλνουν ΜΟΝΟ τηλεφωνικά στο 700 700 3221.
  3. Προϊόντα Δικτύου: πρόκειται για τα αγαπημένα σε όλους προϊόντα Yves Rocher, τα οποία μας καθιέρωσαν και σαν ηλεκτρονικό κατάστημα. Για καταλόγους, προσφορές και αγορές, μπορείτε να καλείτε το 700 700 3221. Υπεύθυνη πωλήσεων είναι πάντα η κα Καπνίδου. Κάνοντας αγορές Yves Rocher μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Filìa Shop μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και δώρα, φέρνοντας τους δικούς σας φίλους στην Yves Rocher. Επιπλέον, μπορείτε να εργαστείτε σαν πωλητής, απολαμβάνοντας αποκλειστικές παροχές που μόνο στα Δίκτυα Filìa μπορείτε να βρείτε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε καλώντας το 700 700 3221.
Σκοπός του Filìa Shop, εκτός από την επιλογή ποιοτικών προϊόντων, είναι και η εξασφάλιση χαμηλού κόστους για τον πελάτη. Διατηρούμε χαμηλό το κόστος μεταφοράς και κάθε μήνα εκπονούμε προγράμματα προσφορών που κρατούν σταθερά ανταγωνιστικές τις τιμές μας. Επιπλέον, σύντομα θα μπουν σε λειτουργία προγράμματα "Σταθερών Πελατών" τα οποία θα σας χαρίζουν πόντους και δωροεπιταγές.

Κάντε εγγραφή στο Filìa Shop από εδώ, για να δείτε πρώτοι τα νέα μας προϊόντα, τα δώρα και τις προσφορές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: