Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

HElios-ANimus: HELAN, μια ιστορία αγνότητας!

Το Filìa Shop Blog περήφανα σας παρουσιάζει την HELAN, την εταιρία οδηγό στην Ευρώπη στην καθαρή κοσμετολογία βοτάνων.
Το 1976 η εταιρία Helan ξεκινάει την πορεία της στη Γένοβα της Ιταλίας και σκοπό έχει τη δημιουργία απόλυτα καθαρών σκευασμάτων με δραστικά συστατικά αποκλειστικά προερχόμενα από το φυτικό βασίλειο. Με τα χρόνια όμως δεν περιορίζεται μόνο εκεί: ο 21ος αιώνας βρίσκει την Helan να πρωτοπορεί τόσο στην καθαρότητα των σκευασμάτων της, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η ποιότητα της Helan είναι εγγυημένη λόγω της συνεργασίας
  • της φύσης, από την οποία προμηθεύεται τις πρώτες ύλες,
  • της εργαστηριακής έρευνας, στην οποία στηρίζεται χρόνια τώρα με σκοπό την εύρεση συνταγών που εξασφαλίζουν τη συνέργεια των δραστικών συστατικών,
  • του θησαυρού της μακροχρόνιας παράδοσης που όλος ο κόσμος έχει στη δημιουργία συνταγών υγείας και ομορφιάς κατευθείαν από τη φύση.
Τα διαπιστευτήρια της εταιρίας που βεβαιώνουν το οικολογικό της προφίλ είναι ατελείωτα:
  • Συστήματα ποιότητας ISO 9001/2008 και περιβαλλοντολογικής μέριμνας ISO 14001/2004 τα οποία υιοθέτησε η εταιρία ήδη από το 2000.
  • Από το 1998 η Helan συμμετέχει σε διεθνή στάνταρντ για την προστασία των ζώων, τη μη χρήση τους σε πειράματα και από το 2004 έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σήμα που επιβεβαιώνει την αρχή της ενάντια στο βασανισμό των ζώων. Η Helan προτιμά να πληρώνει ανθρώπους που οικειοθελώς δοκιμάζουν τα σκευάσματά της. Με τον τρόπο αυτό, δεν υποφέρουν τα ζώα ενώ οι δοκιμές είναι ακόμη πιο αξιόπιστες, μιας και πραγματοποιούνται σε ανθρώπινο οργανισμό.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα "Καθαρή Ενέργεια", που σημαίνει ότι κάθε ένα kW ξεχωριστά που χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις της Helan προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας! Φανταστείτε μία ολόκληρη εταιρία να κινείται από το φως του ήλιου και τον άνεμο!
  • Πιστοποίηση Βιολογικής Προέλευσης για τη σειρά της Helan από φυτά προερχόμενα από βιολογικές καλλιέργειες!
Ποια η διαφορά της Helan από άλλες εταιρίες κοσμετολογίας βοτάνων;
  • Κανένα συστατικό των προϊόντων Helan δεν είναι ζωικής προέλευσης, εκτός από το μέλι και το κερί...
  • Κανένα προϊόν της Helan δεν περιέχει πετροχημικά (τύπου baby oil), λανολίνες, βαζελίνες, παραφίνες κλπ, τα οποία εμποδίζουν την απορρόφηση των δραστικών συστατικών.
  • Κανένα προϊόν της Helan δεν περιέχει συντηρητικά τύπου paraben και σε σπάνιες περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται συντηρητικά, αυτά έχουν έγκριση για χρήση σε βιολογικά προϊόντα.
  • Κανένα προϊόν της Helan δεν περιέχει Sodium Laureth Sulfate ή SLES, Cocamide DEA, Cocamide MEA, propylene glycol, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, imidazolidinyl urea, methyldibromoglutaronitrile, peg-oleate, peg-palmitate. Ναι, φαίνονται ακαταλαβίστικα, αλλά σε μεγάλες ποσότητες είναι τοξικά και περιέχονται σε πολλά καθαριστικά σώματος. H Helan προτιμά τις καθαριστικές βάσεις φυτικής προέλευσης, οι οποίες -πιστέψτε μας- δημιουργούν ένα πλούσιο, μη τοξικό αφρό, και καθαρίζουν τέλεια το δέρμα, με απόλυτη ασφάλεια!
  • Ξεχάστε τις συνθετικές χρωστικές! Τα προϊόντα Helan έχουν το χρώμα της συνταγής τους: φυσικό, δοσμένο από τις δραστικές τους ουσίες! ...και η Helan δεν το αλλάζει αυτό με τίποτα!
  • Όλα τα προϊόντα Helan έχουν περάσει τα τεστ βαρέων μετάλλων όπως το Νικέλιο, το Κοβάλτιο, το Χρώμιο και η περιεκτικότητά των σκευασμάτων Helan είναι μικρότερη του 0,0001%... Κάτι τέτοιο καθιστά τα σκευάσματα Helan άκρως υποαλλεργικά! Τώρα θα μου πείτε, "μα γίνεται μακιγιάζ χωρίς βαρέα μέταλλα;" Φυσικά και γίνεται! Αλλά μη σας τα πούμε και όλα από τώρα...
  • Κανένα προϊόν της Helan δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Όπως είπαμε και πριν, η Helan εξασφαλίζει εθελοντές ανθρώπους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα μεγαλύτερη αξία στα τεστ της, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ζώα.
  • Όλες οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από την εκμετάλλευση εργαζομένων σε τριτοκοσμικές χώρες. Η Helan συμμετέχει στα λεγόμενα προγράμματα solidal, τα οποία εξασφαλίζουν δίκαιες πληρωμές στο εργατικό δυναμικό, ακόμη και στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Τι περιέχουν τα σκευάσματα Helan;
  • Φυτικά εκχυλίσματα από 150 και πλέον φυτικά είδη, μεταξύ των οποίων η Aloe Vera, η Centella, οι καρποί μυρτιάς, οι καρποί του κόκκινου σταφυλιού.
  • Αιθέρια έλαια, τα οποία μάλιστα αναμειγνύονται με με τρόπο τέτοιο που να αυξάνεται η συνεργειά τους: το ένα βοηθάει το άλλο στη δράση του. Λεβάντα, θυμάρι, ευκάλυπτος, μέντα, πεύκο είναι μερικά από τα αιθέρια έλαια που θα βρείτε στα σκευάσματα Helan.
  • Φυτικό Βούτυρο από karitè, αβοκάντο, ελαιόλαδο και άλλα φυτά, γνωστά για τα πολύτιμα λιπαρά οξέα που περιέχουν.
  • Φυτικά έλαια, τα οποία παράγονται σε μηχανισμούς που διατηρούν ψυχρό περιβάλλον ώστε να μην καταστρέφονται τα θρεπτικά συστατικά τους από τη θερμότητα. Έλαια σπόρου σιταριού, ελιάς, jojoba, γλυκού αμυγδάλου, φλοιού ρυζιού, σουσαμιού και σπόρου σταφυλιού, είναι μερικά από τα έλαια που μπορείτε να απολαύσετε στις συνταγές της Helan.
Τα προϊόντα Helan μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία (ναι, έχουν και την έγκριση του ΕΟΦ!), στα καλύτερα καταστήματα φυσικών ειδών και στο Filìa Shop!

Δεν υπάρχουν σχόλια: