Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Δωροεπιταγές Filìa!

Ξεκίνησε το πρόγραμμα Δωροεπιταγών Filìa, που διευκολύνει εσάς και τους φίλους σας στην επιλογή δώρου!

Με εύκολο και γρήγορο τρόπο, από το κεντρικό μενού του Filìa Shop, μπορείτε να επιλέξετε "Δωροεπιταγές" και σε λίγα λεπτά, με απόλυτη ασφάλεια, να στείλετε ένα υπέροχο δώρο σε αγαπημένο σας πρόσωπο που γιορτάζει!

Χρηματικό ποσό, προϊόν, ή και τα δύο, δεν έχει σημασία. Με την πραγματοποίηση της πληρωμής, το Filìa Shop αυτόματα ειδοποιεί τον φίλο σας και ενεργοποιεί τον κωδικό της δωροεπιταγής του. Αν θέλετε, κατά την αγορά της δωροεπιταγής, μπορείτε να συμπεριλάβετε και προσωπικό μήνυμα!

Με την εξαργύρωση της δωροεπιταγής σας, το Filìa Shop πραγματοποιεί την αποστολή και σας ετοιμάζει και μία συσκευασία δώρου έκπληξη!

Επιπλέον, επιλέγοντας το χρηματικό ποσό, μπορείτε να καλύψετε ένα μέρος μίας συνολικής αγοράς του αγαπημένου σας προσώπου. Οι υπόλοιποι κοινοί σας φίλοι μπορούν να στείλουν άλλες δωροεπιταγές, κι έτσι να καλύψετε όλοι μαζί το κόστος ενός πολύ καλού δώρου: οι δωροεπιταγές Filìa μπορούν να χρησιμοποιηθούν και συγχρόνως!

Στείλτε τα δώρα σας σε 48 ώρες (με την εγγύηση της Γενικής Ταχυδρομικής) σε όλη την Ελλάδα και επιλέξτε μόνοι σας τα προϊόντα που θέλετε να στείλετε ή δώστε την ελευθερία στον παραλήπτη να επιλέξει ο ίδιος το δώρο που θέλει!

Σας περιμένουμε! Για αγορές, συνδεθείτε στο filia-shop.com. Η εξυπηρέτηση πελατών μας στο 700 700 3221* είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πατήστε το 1, και ένας εκπρόσωπος του Filìa Web Care θα είναι στη διάθεσή σας.
________________
*Αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα. Για την εξυπηρέτηση των Δικτύων Yves Rocher, πατήστε το μηδέν. Οι Δωροεπιταγές Filìa ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά προϊόντων Yves Rocher.

Δεν υπάρχουν σχόλια: