Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Το θαύμα του μεσημβριάνθεμου στη Serum Vegetal Yves Rocher

Επιτρέπεται ελεύθερα η κοινοποίηση της σελίδας.
Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή και αναδημοσίευση του κειμένου σε οποιοδήποτε μέσο.
Το μεσημβριάνθεμο είναι ένα φυτό που προέρχεται από τις ερήμους της νοτίου Αφρικής και εμφανίζει εξαιρετικές ικανότητες προσαρμογής σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε εμπόδιο, είτε καιρικό, είτε εμπόδιο που αφορά τον τροφικό του κύκλο. Ζει, αντιστέκεται και επιβιώνει πάντα. Γι'αυτό ονομάζεται και Φυτό της Ζωής!

Στην Yves Rocher αποκρυπτογραφήσαμε το DNA του φυτού και ανακαλύψαμε την πρωτοφανή πολυπλοειδία του: εμφανίζει 128 σειρές χρωμοσωμάτων, παρουσιάζοντας έναν υπερπλήρη χρωμοσωμικό  χάρτη, στον οποίο οφείλει τις παραπάνω ικανότητες. Έτσι εξηγείται η προσαρμοστικότητά του.
Δεν είναι όμως μόνο αυτή η ευφυΐα του φυτού, που μπόρεσε να αποκρυπτογραφηθεί στα εργαστήρια Yves Rocher. H ικανότητα του εκχυλίσματος του μεσημβριάνθεμου να ενεργοποιεί τον υποδοχέα mTor, ο οποίος είναι γνωστός γιατί διεγείρει και αφυπνίζει ένα μεγάλο αριθμό λειτουργιών των κυττάρων αποτελεί επίσης ανακάλυψη των δικών μας εργαστηρίων. Αντιθέτως, όταν ο υποδοχέας αυτός μπλοκαριστεί, ένα μεγάλο μέρος των ζωτικών λειτουργιών των κυττάρων παύουν.

Στην Yves Rocher καλλιεργούμε πλέον το μεσημβριάνθεμο έξω από το εργοστάσιό μας, στα κτήματα της La Gacilly, όπου και το φυτό μεγαλώνει χωρίς κανένα πρόβλημα λόγω της προσαρμοστικότητάς του. Εκχυλίζουμε το μεσημβριάνθεμο στους -70°C χωρίς την προσθήκη διαλυτών, λαμβάνοντας ένα τελικό προϊόν 100% φυσικό, έτοιμο προς χρήση για την παρασκευή των θεραπευτικών σειρών μας.
Τόσο λοιπόν οι ικανότητες του φυτού, όσο και η υψηλή αφομοίωση λόγω της καθαρότητάς του, βελτιστοποιούν το αποτέλεσμα από τη χρήση των θεραπειών Serum Vegetal. Έχουμε έτσι ενεργοποίηση του υποδοχέα mTor, και τελικά αναζωογόνηση των κυτταρικών λειτουργιών σε βιολογικό και μοριακό επίπεδο.

Οι σειρές Serum Vegetal καλύπτουν όλες τις ανάγκες, τόσο ηλικιακά, όσο και ποιοτικά, ανάλογα με την επιδερμίδα.
Serum Vegetal λάμψης: τη συστήνουμε σε ηλικίες 25-40 και ανάλογα με τις ανάγκες. Περιέχει μεσημβριάνθεμο και εκχύλισμα Όρυζας, ικανό να οξυγονώνει και να αναζωογονεί επιπλέον τα κύτταρα της επιδερμίδας. Η σειρά περιέχει θεραπείες ημέρας, νύχτας, ματιών, ορό και κρέμα BB με αντιηλιακό δείκτη προστασίας 20.
Serum Vegetal συσφιγξης: τη συστήνουμε σε ηλικίες 35-50 και ανάλογα με τις ανάγκες. Περιέχει μεσημβριάνθεμο και Κόμμι Ακακίας, το οποίο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως στο δέρμα. Η σειρά περιέχει θεραπεία ημέρας, νύχτας, ματιών, χειλιών, ορό και άλλες εξειδικευμένες θεραπείες, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.
Serum Vegetal ανόρθωσης και lifting: τη συστήνουμε σε ηλικίες 45-60 και ανάλογα με τις ανάγκες. Ενώνει τη δύναμη του μεσημβριάνθεμου και του εκχυλίσματος από ιπποφαές, το οποίο αυξάνει την παραγωγή της ελαστίνης στο δέρμα. Η σειρά περιέχει θεραπείες ημέρας, νύχτας, ματιών, ορό και μάσκα ανόρθωσης με ειδικό εφαρμογέα για μασάζ ανόρθωσης.

Αν το δέρμα σου είναι θαμπό, κουρασμένο και έχει χάσει τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια του, τότε σημαίνει ότι ήδη έχεις ανάγκη από μία θεραπεία αναζωογόνησης. Αναζήτησε την καλύτερη δυνατή λύση στις σειρές Serum Vegetal, ή σε άλλες θεραπείες Φυτικής Κοσμετολογίας® Yves Rocher και δες το δέρμα σου να αλλάζει θεαματικά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Κι αν δεν το δεις εσύ, να είσαι σίγουρη... θα στο πουν οι φίλες σου!

Για παραγγελίες, μπορείτε να καλείτε τα τηλεφωνικά μας κέντρα στο 700 700 3221 με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, ή τοπικά, στο 211 780 50 33 για Αθήνα και στο 281 810 89 09 για Ηράκλειο και Κρήτη.

Είμαι η Μαριάννα Βελεγράκη, κι αν θέλετε να γνωριστούμε καλύτερα και να λάβετε δωρεάν συμβουλές για τη χρήση των προϊόντων Yves Rocher, αφήστε των αριθμό σας στην εξυπηρέτηση πελατών μας. Θα σας πάρω πίσω για συμβουλές και πληροφορίες. Επιπλέον, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε μαζί στον τομέα της Φυτικής Κοσμετολογίας®. Για συνεργασία, ενημερωθείτε από τους εκπροσώπους μας, ή βρείτε πληροφορίες στη σελίδα μας στο www.7007003221.com

Τα ξαναλέμε σύντομα, στην επόμενη ανάρτηση!

Ακολουθήστε με στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια: