Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Τι ψάχνουμε;


Στο Filìa Shop, όσοι μας γνωρίζουν, έχουν καταλάβει ότι αναζητούμε τη μέγιστη ποιότητα στη σωστή τιμή. Τώρα λοιπόν που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και πέρα από τα όρια της Yves Rocher, βρεθήκαμε να φέρουμε την ευθύνη του να αναζητήσουμε εμείς οι ίδιοι κάτι το εξαιρετικό, κάτι το πρωτοπόρο, κάτι που δεν θα περιορίζεται μόνο στα απαραίτητα και στα βασικά προαπαιτούμενα ενός ποιοτικού προϊόντος, κάτι που θα κάνει τη διαφορά, την υπέρβαση και θα προχωράει παραπέρα...

Θελήσαμε, τα προϊόντα που θα παρουσιάσουμε στη βιτρίνα μας να μοιάζουν σ'εμάς: εμείς, ενώ όλοι στον τομέα μας κάνουν συγχρόνως τα ίδια ή παρόμοια βήματα, βρισκόμαστε ένα βήμα παραπέρα, ενδεχομένως και σε διαφορετική κατεύθυνση, πάντα με στόχο την ποιότητα, ακολουθώντας την κλήση που δεχτήκαμε από τη Φύση και τον Άνθρωπο ως αξίες, και δεν σταματάμε ούτε λεπτό να σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα μας, και το μεθεπόμενο, και το επόμενο του μεθεπόμενου... με λίγα λόγια εμείς δε βρίσκουμε ησυχία ποτέ, και μας αρέσει έτσι. Αυτό θέλουμε να κάνουν και οι εταιρίες που προωθούμε στην ηλεκτρονική μας βιτρίνα, ώστε να μας αντιπροσωπεύουν πλήρως στον τρόπο σκέψης.

Ποιες σκέψεις κάναμε πριν επιλέξουμε τα νέα μας προϊόντα:
 • Παραμείναμε στον τομέα της Κοσμετολογίας Βοτάνων, τον οποίο εμπιστευόμαστε, όχι δογματικά, αλλά λόγω της καθημερινής μας εμπειρίας με τους πελάτες μας.
 • Δεν κάναμε καμία έκπτωση στην ποιότητα, αντίθετα μάλιστα, αναζητήσαμε ό,τι πιο εξαιρετικό έχει να παρουσιάσει η επιστήμη των βοτάνων.
 • Κάναμε ένα βήμα παραπέρα και θελήσαμε τα νέα μας προϊόντα να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρά, ώστε ακόμη και άτομα με αλλεργίες σε βαρέα μέταλλα, στη γλουτένη, στην καφεϊνη, σε πετροχημικά (βαζελίνη, λανολίνη ή παράγωγά τους), να μπορούν άφοβα να τα χρησιμοποιήσουν.
 • Είπαμε ΟΧΙ στα συντηρητικά, όπως τα paraben, για τα οποία υπάρχει έστω και η παραμικρή υποψία ότι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε βάθος χρόνου.
 • Είπαμε ΟΧΙ στα πειράματα στα ζώα, και αναζητήσαμε εταιρίες που θέτουν ηθικούς φραγμούς μπροστά στο κέρδος και προτιμούν να χρηματοδοτούν εθελοντές για τη δοκιμή των προϊόντων τους.
 • Είπαμε ΟΧΙ στην κακοδιαχείρηση των φυσικών πόρων και επιμείναμε τα νέα μας προϊόντα να είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον, από την παραγωγή εώς και την κατανάλωσή τους.
 • Είπαμε ΟΧΙ σε συνθετικές χρωστικές και βαφές που ναι μεν ομορφαίνουν την όψη του προϊόντος, αλλά δεν προσθέτουν τίποτα στην αποτελεσματικότητά του.
 • Ξεχάσαμε τις καθαριστικές ιδιότητες του Sodium Lauryl Sulfate και του Sodium Laureth Sulfate και βρήκαμε καθαριστικές βάσεις φυτικής προέλευσης εντελώς ακίνδυνες, για όλα τα σαμπουάν, αφρόλουτρα κλπ.
 • Αποκλείσαμε τα προϊόντα που περιέχουν ζωικά συστατικά (με εξαίρεση το κερί και το μέλι) και φυσικά δε δεχτήκαμε συνταγές που περιείχαν γενετικά μεταλλαγμένα φυτά.
 • Θελήσαμε τα νέα μας προϊόντα να έχουν τη λάμψη, τη δύναμη και την καθαρή ενέργεια που ο ήλιος δίνει στη φύση, αλλά και την ψυχή των ανθρώπων-επιστημόνων που βλέποντας ένα φυτό, εμπνεύστηκαν ένα σκεύασμα ομορφιάς: ήλιος και ψυχή... αυτό είναι που ψάχναμε!
 • Επιμείναμε στην ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ γι'αυτό και πριν σας προτείνουμε τις νέες μας σειρές, τις δοκιμάσαμε πρώτοι εμείς.
Όπως καταλαβαίνετε, με τόσους όρους που θέσαμε, κατέστη δύσκολη η επιλογή μας: ποιότητα, αποτελεσματικότητα, καθαρές συνταγές, σωστή τιμή... η αναζήτησή μας ήταν λίγο mission impossible!

Λέτε να τα καταφέραμε;

Η συνέχεια στις οθόνες σας...
--------------------------------------------
Υ.Γ.: Οι πελάτες δικτύων συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες, τα δώρα και τις παροχές των Δικτύων Filìa μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 700 700 3221. Κάντε εγγραφή στο www.filia-shop.com για να λαμβάνετε τακτικά τους καταλόγους και τις ενημερώσεις του Filìa με e-mail, τόσο για τα Δίκτυα Yves Rocher όσο και για τα νέα προϊόντα εκτός βιτρίνας, τα οποία θα μπορείτε να ζητάτε τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: