Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αναζητούμε στελέχη!

Φίλες και φίλοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η μεγαλύτερη εταιρία Φυτικής Κοσμετολογίας® στον κόσμο αναζητά στελέχη στην Κρήτη, ώστε να προωθήσει τα προϊόντα της.
ΜΟΝΟ αν σας ενδιαφέρει σοβαρά να εργαστείτε, καλέστε το 700 700 3221 με απλή αστική χρέωση και μιλήστε με τους εκπροσώπους μας.
Δεν υπάρχει όριο στο κέρδος, ενώ μπορείτε να επιλέξετε τόσο την ομαδική δουλειά με δικούς σας συνεργάτες,   όσο και το να εργαστείτε μόνοι σας.
Αν έχεις επαγγελματικό χώρο όπως κέντρο αισθητικής, κομμωτήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ, ρώτησέ μας πως μπορείς να γίνεις ο πρώτος στην περιοχή σου που θα προωθήσει τη Φυτική Κοσμετολογία® στο κοινό! Επαγγελματίες κοσμετολόγοι θα έρθουν στο χώρο σου από εμάς, εντελώς δωρεάν, για να στηρίξουν την επιχείρησή σου στις πωλήσεις!
Σε συγκεκριμένα επίπεδα πωλήσεων, παρέχεται δωρεάν αυτοκίνητο από την εταιρία, ενώ οι συνεργάτες συγκεκριμένου επιπέδου και άνω του δικού μας δικτύου απολαμβάνουν σε αποκλειστικότητα ΔΩΡΕΑΝ σταθερή τηλεφωνία με πάγιο πληρωμένο και 2500 λεπτά κάθε μήνα προς σταθερά ή κινητά, για πάντα.
Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε στο 700 700 3221 με ένα απλό τηλεφώνημα, ή στο 211 780 5033.
Σας περιμένω για δουλειά, περιποιήσεις και πολλά πολλά κέρδη!

Μαριάννα Βελεγράκη
Τεχνικός Εφαρμογών Αισθητικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: