Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δώρο Filìa Radio: Please don't stop the music!

Στο Filìa δε σταματάμε ποτέ, θα το έχετε παρατηρήσει! Μαζί με όλα τα άλλα δώρα λοιπόν, αποφασίσαμε να σας κάνουμε παρέα με το Filìa Radio. 

Εργάζεστε στο γραφείο και αισθάνεστε μονότονα; Είστε στο δρόμο και θέλετε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική από το iPhone σας; Ετοιμάζετε Disco Party και δεν έχετε τους κατάλληλους δίσκους; Είστε στο σπίτι και θέλετε να χαλαρώσετε με μουσική, κάνοντας την αγαπημένη σας φυτική περιποίηση προσώπου ή σώματος Yves Rocher; Το Δίκτυο Filìa σας παρουσιάζει τον Last FM και το πρόγρμαμμα Filìa Radio: Please don't stop the music!

Ο Last FM είναι ο πιο γνωστός Web ραδιοσταθμός στον κόσμο και η πρωτιά του δεν είναι τυχαία. Οι ακροατές του Last FM συνδέονται στη σελίδα του Last και επιλέγουν το είδος της μουσικης που θέλουν να ακούσουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Ελληνικά λαϊκά, pop, rock, jazz, κλασσική μουσική, ή απλά επιλέγουν το όνομα του αγαπημένου τους τραγουδιστή. O Last FM ξεκινάει ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, με βάση την επιλογή σας. Ενώ παίζουν τα τραγούδια, αν κάποιο σας αρέσει ιδιαίτερα, μπορείτε να το "αγαπησετε" πατώντας την καρδούλα επάνω στον player. Ο Last FM θυμάται κάθε φορά τι σας αρέσει και σε λίγες μέρες έχει φτιάξει ένα ολοκληρωμένο προφίλ των μουσικών σας προτιμήσεων, με αποτέλεσμα να παίζει μόνο ό,τι αρέσει σ'εσάς, κι εσείς απλά... δε θέλετε να σταματήσει: "Please don't stop the music!". Επιπλέον μπορείτε να διαβάσετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, μέσα από μία τεράστια βιβλιοθήκη πηροφοριών που μόνο ο Last FM διαθέτει: μουσικά δρώμενα, προγραμματισμένες συναυλίες, gossip αλλά και πολλά ιστορικά στοιχεία για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Ο Last FM είναι Web Ραδιοσταθμός με μηνιαία χρέωση και πάιζει την καλύτερη μουσική... για να είμαστε ακριβείς παίζει ΟΛΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, μιας και έχει από το πιο ξεχασμένο τραγούδι, συγκρότημα, ήχο που μπορεί κανείς να σκεφτεί, μέχρι τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα!

Όσοι φίλοι του Δικτύου Filìa πραγματοποιήσουν αγορά αξίας 40€ και πάνω από το Filìa Shop ή από το 700 700 3221, μπορούν, αφού παραλάβουν το δέμα τους, να ζητήσουν το Last FM δώρο τους: έναν ολόκληρο μήνα μουσική από τον καλύτερο Web ραδιοσταθμό του κόσμου!

Κάντε αγορές αξίας 40€ και πάνω και στείλτε μας ένα μήνυμα με το ονοματεπώνυμο σας και  το αίτημα με τη φόρμα επικοινωνίας. Σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε το δικό σας σταθμό, δώρο από το Filìa!

Κάντε τώρα εγγραφή στο Last FM πατώντας εδώ και ακούστε τα πρώτα σας τραγούδια δωρεάν! 

Θέλετε να δείτε και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον; Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ τι ακούμε ΤΩΡΑ στο Filìa,  εφόσον είμαστε συνδεδεμένοι, πατώντας εδώ, κι εφόσον κάνετε την εγγραφή σας στον Last FM, ζητήστε να γίνουμε "φίλοι" και εκεί, πατώντας το link κάτω από τη φωτογραφία μας.

Λοιπόν; Μαζί με τη φυτική περιποίηση, τι θα λέγατε να είχατε δώρο και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση;

Αγορές στο
700 700 3221
και στο

Το πρόγραμμα "Filìa Radio: Please don't stop the music" ισχύει με αυτή τη μορφή μέχρι 30 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: