Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Λεύκανση: μια ιστορία αγάπης!

Όλες οι Ελληνίδες έχουμε το ίδιο θέμα: ζούμε στη χώρα με τον ομορφότερο ήλιο στον κόσμο, έχουμε όμως ιδιαίτερο πρόβλημα με τη φωτογήρανση. Διακοπές, βόλτες στην εξοχή, θάλασσα και τόσο στους θερινούς όσο και στους χειμερινούς μήνες ο ήλιος είναι κοινός παρονομαστής. Κάποιοι μπορεί να έχουν την εντύπωση ότι το χειμώνα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα: λάθος! Η βλαβερή ακτινοβολία διαπερνά την ατμόσφαιρα και φτάνει στο δέρμα μας ακόμη και τις πιο συννεφιασμένες ημέρες.

Ποια είναι η λύση; Αντηλιακά στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ κάθε μέρα, ό,τι κι αν γίνει! Πολλές φορές είναι θέμα κόστους και αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε την κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία και στο ντεκολτέ. Η λύση είναι απλή: κρατήστε ένα φιαλίδιο αντηλιακό από το καλοκαίρι και χρησιμοποιήστε το στις ευαίσθητες περιοχές όλο το χειμώνα! Ακόμα και στην περίπτωση που τελειώσει η κρέμα προσώπου, χρησιμοποιήστε αντηλιακό απευθείας στο πρόσωπο! Δε νοείται θεραπεία αντιγήρανσης που να μη συμπεριλαμβάνει και αντηλιακή προστασία!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σιγά σιγά μας φέρνει στη χειμωνιάτικη καθημερινότητα: λιγότερη θάλασσα, περισσότερη παραμονή σε κλειστούς χώρους, λιγότερη έκθεση στον ήλιο. Μπορούμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για μία ολοκληρωμένη θεραπεία που θα περιλαμβάνει ανάπλαση, ανακούφιση από τους ερεθισμούς του καλοκαιριού, αντηλιακή προστασία και φυσικά αφαίρεση των κηλίδων από τον ήλιο!

Ο τέλειος συνδυασμός λοιπόν για το Σεπτέμβριο είναι:
  • ανάπλαση.
  • ανακούφιση από τους ερεθισμούς που προκάλεσε ο ήλιος.
  • αντηλιακή προστασία.
  • λεύκανση.
Όλα αυτά μαζί τα βρήκαμε στη σειρά ADN Vegetal White της Yves Rocher!

Τι περιλαμβάνει η σειρά:
  1. Κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία Δ.Π. 30 , η οποία παρέχεται από το εκχύλισμα του φυτού Aphloia, λευκαντική δράση με τη βοήθεια της γλυκόριζας και ανάπλαση με τη δράση του Πρώιμου Φυτικού DNA®, που αποκλειστικά η Yves Rocher χρησιμοποιεί.
  2. Κρέμα νυκτός σε κασετίνα με ενισχυμένη λευκαντική δράση και εκπληκτικές αναπλαστικές ιδιότητες. Ανακουφίζει το δέρμα από την κούραση του καλοκαιριού και κατά τη διάρκεια του ύπνου επαναφέρει τη λάμψη και τη φρεσκάδα του.
  3. Καθαριστικός κρεμώδης αφρός που χαρίζει άμεσα λάμψη στο δέρμα και αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες της ημέρας. Περιέχει λευκαντικές φυτικές ουσίες από γλυκόριζα και ενυδατώνει.
  4. Λευκαντική λοσιόν τελιοποιεί τον καθαρισμό, χαρίζει έξτρα λάμψη και ενισχύει τη λεύκανση.
Αν θέλετε να τελειοποιήσετε τη θεραπεία σας, σας προτείνουμε την κούρα ομορφιάς με Πρώιμο Φυτικό DNA® την οποία συστήνουμε 2 με 3 φορές το χρόνο. Διαρκεί 28 ημέρες και η συσκευασία είναι σε 28 ξεχωριστά blister. Χρησιμοποιήστε το προϊόν όταν τελειώσετε εντελώς τη θεραπεία λεύκανσης. Κάθε blister καλύπτει πρόσωπο, λαιμό, μάτια και δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιπλέον κρέμα νυκτός!

Όπως πάντα, πριν γράψω, χρησιμοποίησα τη σειρά και σαν επαγγελματίας του χώρου σας τη συστήνω τόσο για τα αποτελέσματά της όσο και για το ότι τα προϊόντα είναι ευχάριστα στην εφαρμογή τους.

Αυτό το μήνα μπορείτε να αποκτήσετε τη σειρά καλώντας το 700 700 3221 με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα. Η έκπτωση που περιμένει εσάς που διαβάζετε το filia-net.com είναι ύψους 46%! 

Χρησιμοποιήστε την ADN Vegetal White για τα εκπληκτικά της αποτελέσματα και πείτε το και στις φίλες σας: για κάθε φίλη σας που μας συστήνετε, σας περιμένουν επιπλέον εκπτώσεις και δώρα!!!

Αν θέλετε να γνωριστούμε καλύτερα, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook. Θα χαρώ να λάβω τα μηνύματά σας και να σας απαντήσω.

Ακολούθησε τη Μαριάννα Βελεγράκη στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια: