Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

100% Φυσικό Βούτυρο Karité από την Yves Rocher

Το δοκιμάσαμε και σας το προτείνουμε!

Ένα από τα πιο χρήσιμα, θαυματουργά θα έλεγα, δώρα της φύσης είναι το φυσικό βούτυρο karité.
Ποιες είναι οι ιδιότητές του:
  1. Μαλακτικό για το δέρμα.
  2. Αντιβακτηριδιακό.
  3. Ενυδατικό για το ξηρό δέρμα.
  4. Καταπραϋντικό για τους ερεθισμούς.
  5. Επουλωτικό για τις πληγές, μικρές εκδορές και εγκαύματα.
  6. Κατά της φλόγωσης, των πόνων των μυών και των αρθρώσεων.
  7. Καλλυντική δράση.
Γιατί Yves Rocher;
Γιατί πρόκειται για προϊόν 100% καθαρό, χωρίς συντηρητικά, χωρίς parabens, χωρίς αρώματα και χρωστικές. Επιπλέον, το Βούτυρο Καριτέ Yves Rocher είναι πιστοποιημένης Βιολογικής Καλλιέργειας. Να θυμίσω ότι η μάρκα αυτή δεν παράγει απλώς καλλυντικά, αλλά είναι και καλλιεργητής.

Τι λένε οι πελάτισσές μου:
  • Το πρότεινα σε κυρία που έπασχε από εκζέματα στα δάχτυλα των ποδιών και έκανε κύκλους
    Το δέντρο που δίνει τους
    θαυματουργούς καρπούς karité!
    κορτιζόνης. Οι ιδιότητες, η φυσικότητα και η καθαρότητα του προϊόντος ήταν η αιτία να "δέσει" το δέρμα της με δύο νυκτερινές εφαρμογές και να μπορέσει άμεσα να φορέσει αμέσως και πάλι τα ανοικτά της παπούτσια, χωρίς να έχει σημάδια, ενοχλήσεις και ερεθισμούς. Συνεχίζει να χρησιμοποιεί το προϊόν σε μικρές ποσότητες μετά το ντους, στα σημεία του σώματος που έχουν περισσότερη ανάγκη.
  • Χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον μέσα στο καλοκαίρι από πελάτες μου που είχαν πρόβλημα με την ξηρότητα στις φτέρνες. Πρότεινα εφαρμογή αμέσως μετά το ντους και πάντα πριν τον ύπνο και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά!
  • Εγκυμοσύνη: εφαρμογή στην περιοχή της κοιλιάς ή των γλουτών για πρόληψη των ραγάδων και βαθιά ενυδάτωση, χωρίς λιπαρότητα, για άμεση αίσθηση άνεσης. Το προϊόν είναι 100% καθαρό, χωρίς κανένα πρόσθετο (διατηρεί το φυσικό άρωμα του karité!) και μάλιστα πιστοποιημένο Βιολογικής Καλλιέργειας!
  • Πληγές: σε ανοιχτή πληγή, μόλις σταματήσει το αίμα, δημιουργούμε ένα προστατευτικό φιλμ με το βούτυρο karité. Με τον τρόπο αυτό ευνοούμε την επούλωση της πληγής. Ίδια εφαρμογή και σε γρατζουνιές, κοκκινίσματα και εγκαύματα: η πληγή θα κλείσει γρήγορα χωρίς να αφήσει σημάδια! Ειδικά στο κάψιμο από τον ήλιο, εφαρμόστε και αισθανθείτε άμεσα την άνεση και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρει το φυσικό αυτό προϊόν.
  • Μυικοί και αρθριτικοί πόνοι: μετά την εντριβή αισθανθείτε την καταπραϋντική δράση του φυσικού βουτύρου karité στους πόνους των μυών και των αρθρώσεων από τη γυμναστική, το κρύωμα ή το "πιάσιμο".
  • Καλλυντική δράση: τέλος, η σημαντικότερη ιδιότητα του Βουτύρου Karitè για εμάς τις
    γυναίκες είναι η αντιρυτιδική του δράση. Πλούσιο σε βιταμίνες, δρα κατά των ελευθέρων ριζών και επιπλέον τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα του προσώπου. Εφαρμόστε το το βράδυ για 3 συνεχόμενες μέρες, στη θέση της κρέμας νυκτός, δύο ώρες πριν κοιμηθείτε και μετά επιστρέψτε στην κανονική σας κούρα. Το δέρμα σας θα δυναμώσει και θα αποκτήσει υγιή όψη! Επαναλάβετε την τριήμερη κούρα με karité 2 φορές το μήνα!
Μπορείτε να αποκτήσετε το απόσταγμα 100% karité καλώντας το 700 700 3221 με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα. Ζητήστε να σας δοθεί τιμή χονδρικής από εμένα και πείτε ότι σας πρότεινε το προϊόν η Βελεγράκη Μαριάννα!
Υ.Γ.: Υπάρχει και η έκδοση γαλακτώματος για το σώμα με βιολογικό βούτυρο karité. Ενημερωθείτε τηλεφωνικά!

Ακολουθήστε με στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια: