Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τροφή για το δέρμα: Nutri Vegetal της Yves Rocher

Ακόμη κι αν περιποιείσαι το δέρμα σου σε καθημερινή βάση, είναι φορές που το αισθάνεσαι αδύναμο. Για να ενισχύσεις τις άμυνές του, ο καλύτερος τρόπος είναι η ενυδάτωση με παράλληλη επανόρθωση του φυσιολογικού φιλμ λιπιδίων που προστατεύει την επιδερμίδα.

Η σειρά Nutri Vegetal κάνει αυτό ακριβώς. Φτιαγμένη για ξηρές και λεπτές επιδερμίδες, επιστρέφει τη δύναμη και χαρίζει αντοχή στο δέρμα, ειδικά τις περιόδους που ο καιρός αλλάζει απότομα ή τις μέρες που κάνει πολύ κρύο. Έτσι, ενώ προορίζεται για συγκεκριμένους τύπους δέρματος, χρησιμοποιείται πολύ συχνά από όλες τις ηλικίες σαν κούρα-διάλειμμα από την συνηθισμένη περιποίηση.

Τι περιέχει:
  1. Έλαιο από καρύδια Macadamia.
  2. Βούτυρο karitè, για του οποίου τις ιδιότητες μιλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση.
  3. Ανθόνερο αμαμελίδας βιολογικής καλλιέργειας, της οποίας η ηρεμιστική και επουλωτική δράση είναι γνωστή εδώ και αιώνες.
  4. Λέμφο σταχτόδεντρου, οικολογικά καλλιεργημένου στη Σικελία. Δείτε εδώ!
Πρόκειται για ένα θησαυρό θρεπτικών συστατικών του οποίου το συμπύκνωμα
μπορείτε να βρείτε στη μάσκα τροφής της σειράς, την οποία συστήνω για χρήση μία φορά την εβδομάδα, ή κάθε 10 μέρες, μετά το μπάνιο, σε όλους. Επαναφέρει το προστατευτικό φιλμ λιπιδίων στην εξωτερική στοιβάδα, καλμάρει και ηρεμεί την επιδερμίδα, αναζωογονώντας τη με φυσικό τρόπο. Επιπλέον... έχει φοβερό άρωμα!!!

Η σειρά περιλαμβάνει:
  1. Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ.
  2. Τονωτική λοσιόν.
  3. Βελούδινο τζελ καθαρισμού.
  4. Κρέμα 24ωρης θρέψης.
  5. Παχύρρευστη επανορθωτική μάσκα.
Αν θέλετε να αποκτήσετε ολόκληρη τη σειρά ή απλά ένα από τα προϊόντα της με έκπτωση μέχρι και 50%, καλέστε το 700 700 3221 και πείτε ότι είστε από τη Μαριάννα Βελεγράκη. Μπορείτε για παράδειγμα να αποκτήσετε το καθαριστικό τζελ και την κρέμα με μόνο 13.50€ συνολικά. Σας περιμένω! Αν θέλετε να γνωριστούμε καλύτερα, αφήστε το τηλέφωνό σας στο τηλεφωνικό κέντρο του Filia και θα σας πάρω πίσω για τις συμβουλές ομορφιάς που χρειάζεστε.

Ακολουθήστε με στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια: