Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αφρόλουτρο - Πήλιγκ με 100% φυσικούς κόκκους! Κέρδισέ το!

Το έμαθα πρώτη και σας το λέω! Σήμερα (15/9/2015) από τις 5 το απόγευμα, μέχρι τις 7 το βράδυ θα ανοίξει ο διαγωνισμός Call 'n'Win στο τηλεφωνικό κέντρο των Δικτύων Filìa: καλώντας το 700 700 3221 με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, μπορείτε να κερδίσετε ένα πήλιγκ αφρόλουτρο 2 σε 1 της επιλογής σας! Βατόμουρο, βανίλια, ροδάκινο, φράουλα και μούρο είναι οι επιλογές! Κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Να σας πω λίγα λόγια για το προϊόν: οι περισσότεροι πελάτες μου, κάθε φορά που τους πρότεινα πήλιγκ για το σώμα λόγω των προβλημάτων που διαπίστωνα στην καθαριότητα και στην ποιότητα του δέρματός τους μου απαντούσαν ότι δεν έχουν χρόνο! Με αυτό το προϊόν όμως δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες: πρόκειται για αφρόλουτρο που περιέχει 100% φυσικούς κόκκους απολέπισης και δε χρειάζεται καν σφουγγάρι! Το ροδάκινο περιέχει κόκκους από σπόρους ροδάκινο, η φράουλα περιέχει σπόρους φράουλας και ου το καθεξής. Τα συστατικά του είναι βιολογικής καλλιέργειας και μετά τη χρήση αφήνει ένα λεπτό άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας στο δέρμα!

Οι πελάτες μου που το χρησιμοποίησαν έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι, τόσο από την ποιότητα όσο και από το πόσο πρακτικό είναι στη χρήση του! Ειδικά όσοι πηγαίνουν γυμναστήριο και κάνουν ντους εκεί, μετά τη γυμναστική τους απολαμβάνουν μία απόλυτα φυσική απολεπιστική θεραπεία, χωρίς να έχουν την ανάγκη να κρατούν μαζί τους σφουγγάρι.

Αν δεν είστε μέλος Filia Yves Rocher μπορείτε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο προϊόν με έκπτωση 50%, όπως και όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας. Δείτε τον κατάλογο εδώ! Για παραγγελίες, καλέστε το 700 700 3221.

Και μόνο για σήμερα, μπορείτε να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό Filìa Call'n'Win από τις 17.00 μέχρι τις 19.00, καλώντας πάλι το 700 700 3221. Ο νικητής του αφρόλουτρου-πήλιγκ θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα επιλέξει ο ίδιος το άρωμα που του ταιριάζει!

Ακολουθήστε με στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια: