Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ακμή stop: Pure System by Yves Rocher!Πείτε stop στην ακμή με μία θεραπεία που συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες του σαλικυλικού οξέος με τις επουλωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες της βιολογικής αλόης. Και το καλύτερο; Η ολοκληρωμένη αυτή θεραπεία ενός μήνα κοστίζει μόλις 0.80€ την ημέρα!

Η υπερβολική παραμονή του σμήγματος στο δέρμα δυσκολεύει την απολέπιση των νεκρών κυττάρων. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου οι πόροι του δέρματος γεμίζουν με νεκρό υλικό, ενώ δημιουργείται ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροβίων. Ακόμη, μετά την ανάπτυξη των ερεθισμών, το δέρμα παρουσιάζει υπεραιμία, οπότε παρέχονται στα μικρόβια δύο επιπλέον αναπτυξιακοί παράγοντες: η θερμότητα και η τροφή. Όσο περισσότερο παραμένει αυτή η κατάσταση, οι πόροι χάνουν τη λεπτή φόρμα τους, ανοίγουν και γίνεται έτσι ακόμη πιο εύκολο να φιλοξενήσουν την ανάπτυξη μικροβίων.

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν: καθαρισμό, μείωση της φλόγωσης και λέπτυνση των πόρων! Όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε με την παραπάνω σειρά που στοχεύει στην ολοήμερη προστασία του δέρματος.

1. Καθαριστικό Pure System: στη σύνθεσή του περιέχει απολεπιστικές μικροσφαίρες που απομακρύνουν μηχανικά τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας σε καθημερινή βάση ένα σωστό πήλιγκ. Το σαλικυλικό οξύ αποκολλά με απαλό τρόπο τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες και εμποδίζει την επανεγκατάστασή τους. Τέλος η αλόη βιολογικής καλλιέργειας ηρεμεί και επουλώνει το δέρμα. Αποτέλεσμα: οι πόροι καθαρίζουν και το δέρμα λειαίνει. Το προϊόν, δεν περιέχει ούτε σαπούνι, ούτε parabens.

2. Τονωτική λοσιόν λείανσης Pure System: δεν περιέχει έλαια, ούτε parabens, και καθαρίζει το δέρμα με τρόπο φυσικό, χωρίς να το ξηραίνει. Έχει μορφή τζελ. Εφαρμόζοντάς τη μετά τον καθαρισμό, πρωί και βράδυ, θα παρατηρήσετε απελευθέρωση και λέπτυνση των πόρων, χωρίς τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα, λευκότερη και πιο απαλή επιδερμίδα και φυσικά δραστική μείωση της κοκκινίλας και των ερεθισμών.

3. Κρέμα θεραπείας 4 σε 1 Pure System: δεν περιέχει έλαια, ούτε parabens. Είναι η ημερήσια κούρα μας κατά της λιπαρότητας, των ερεθισμών και της ακμής.
-==- Θεραπεύει τα μαύρα στίγματα.
-==- Λειαίνει την όψη της επιδερμίδας.
-==- Επιταχύνει την ίαση του δέρματος και τις διαδικασίες επούλωσης.
-==- Χαρίζει ματ όψη στο δέρμα για 8 ώρες, χάρη στις ρυθμιστικές ιδιότητες του φυτού Scutellaria.
Την εφαρμόζουμε πρωί βράδυ, μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή της λοσιόν.

Σε ότι αφορά τον καθαρισμό του δέρματος, να σας πω ένα μικρό μυστικό: χρησιμοποιήστε το απολεπιστικό τζελ μόνο το βράδυ. Το πρωί, καθαρίστε το δέρμα σας με χλιαρό νερό και προχωρήστε στην εφαρμογή της λοσιόν και της κρέμας. Με τον τρόπο αυτό, δίνετε στο δέρμα σας τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δικές του άμυνες και να παράγει τα δικά του φυσικά προστατευτικά λιπαρά οξέα.

Για να αποκτήσετε την ολοκληρωμένη θεραπεία Pure System, καλέστε το 700 700 3221 και πείτε ότι είστε εκ μέρους της Μαριάννας Βελεγράκη. Θα σας γίνει έκπτωση και η τελική τιμή και για τα 3 προϊόντα θα είναι 23,50€*. Ζητήστε αν θέλετε να σας πάρω τηλέφωνο προσωπικά, την ώρα που εσείς θέλετε, για να γνωριστούμε και να πάρετε δωρεάν όσες συμβουλές σας χρειάζονται για τη θεραπεία σας.

*η τιμή ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Κανονική τιμή από το 700 700 3221: € 29.20

Ακολουθήστε με στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια: