Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Anti-Age GLOBAL από την Yves Rocher

Μετά την ADN Vegetal, η Yves Rocher επιμένει στη δύναμη των φυτών και επενδύει σε κάτι εντελώς πρωτοποριακό!

Στην ADN Vegetal έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα λόγω της παρουσίας του πρώιμου φυτικού DNA ως δραστικού συστατικού. Η εφαρμογή της σειράς 2 με 3 φορές το χρόνο ξεκουράζει και ανανεώνει το δέρμα, ενώ η χρήση της κυτταρικής κούρας ενός μήνα με τη μορφή ορού σε συσκευασία 28 ξεχωριστών blister, βοηθά στην αναγέννηση της επιδερμίδας.

Τώρα, με τη σειρά Anti-Age GLOBAL κάνουμε ένα βήμα μπροστά: με τη χρήση της βιοτεχνολογίας απομονώσαμε και ενσωματώσαμε στα σκευάσματά μας φυτικά βλαστοκύτταρα 4ης γενιάς τα οποία δρουν στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρνσης.

Μέσα σε 6 μόνο ημέρες χρήσης έχουμε την εμφάνιση των πρώτων αποτελεσμάτων. Η σειρά περιέχει όλη τη δύναμη των φυτικών βλαστοκυττάρων τα οποία απομονώνονται με μέθοδο που εφαρμόζει αποκλειστικά η Yves Rocher, και για την οποία έχει καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Το 80% των γυναικών που χρησιμοποίησε την Anti-Age GLOBAL διαπίστωσε άμεση ενίσχυση του δέρματος. Ενυδάτωση, λείανση των ρυτίδων, τόνωση και φυσικά λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος είναι τα πρώτα αποτελέσματα που διαπιστώνει κανείς χρησιμοποιόντας τη σειρα, ενώ οι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια σταδιακά εξαφανίζονται.

Αποκτήστε τις κρέμες ημέρας και νύκτας, αλλά μην ξεχάσετε και την ειδική κρέμα ματιών, συσκευασμένη σε σωληνάριο με ειδικό εφαρμογέα, ο οποίος "παγώνει" στο ψυγείο και χαρίζει ένα ευχάριστο αναζωογονητικό μασάζ στην περιοχή των ματιών κατά την εφαρμογή.

Δοκίμασα το συγκεκριμένο προϊόν και για άλλη μία φορά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!

Αποκτήστε τα συγκεκριμένα προϊόντα καλώντας με απλή αστική χρέωση το 700 700 3221.

Σύντομα κοντά σας σε αυτό το ιστολόγιο με νέα προϊόντα!

Ακολούθησε τη Μαριάννα Βελεγράκη στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια: