Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Neroli: αξέχαστη εμπειρία!

Ευχαριστούμε το Athenaeum Intercontinental Hotel για τη φιλοξενία!

Γράφει η Μαριάννα Βελεγράκη

Ένα άρωμα μαγικό, που δεν περιμένεις να αισθανθείς με αυτόν τον τρόπο.

Όσοι γνωρίζετε το αιθέριο έλαιο νέρολι, έχετε νιώσει πόσο γλυκό και λουλουδάτο είναι. Κρατά τη χαρακτηριστική έντασή του, γλυκαίνει το χώρο στον οποίο διαχέεται και ηρεμεί. Μοιάζει με το άρωμα του λεμονανθού, ή του άνθους πορτοκαλιάς. Έχει όμως απόλυτα δικό του χαρακτήρα.

Στη σειρά Secrets d'Essences της Yves Rocher, τα αιθέρια έλαια αναμειγνύονται από αριστοτέχνες
αρωματοποιούς ώστε να βελτιωθεί ο χαρακτήρας τους και να αναδειχτεί εκείνο το κομμάτι τους που δίνει στο άρωμα μαγική οσμή και τέλειο χαρακτήρα. Αυτό ακριβώς έχει γίνει και στο άρωμα Neroli. Δεν είναι ένα άρωμα βασισμένο απλά σε ένα αιθέριο έλαιο. Ο χαρακτήρας των ανθών νερατζιάς (neroli) έχει βελτιωθεί, κι ενώ το γνήσιο αιθέριο έλαιο είναι γλυκό και έντονο, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό άρωμα, δροσερό, λεμονάτο, με γλυκιά οσμή που συνδυάζει φρεσκάδα και θηλυκότητα μαζί. Άνθη, φύλλα και καρποί νερατζιάς συνδυάζουν τις νότες τους σε μία αρωματική συγχορδία αξέχαστη, γεμάτη δροσιά και ηρεμία.

Φόρεσα το άρωμα πρώτη φορά στην Αθήνα, λίγο πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, και δεν υπήρχε κανείς που να μη με ρωτήσει τι άρωμα είναι. Σε συνδυασμό με το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος της σειράς (τα δύο τελευταία δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα) το τέλειο αρωματικό αποτέλεσμα φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Μπορείτε να αποκτήσετε το άρωμα Neroli με έκπτωση 24% καλώντας το 700 700 3221.

Σύντομα κοντά σας με την παρουσίαση κι άλλων προϊόντων.


Ακολούθησε τη Μαριάννα Βελεγράκη στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια: