Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Κερδίζουμε όλοι! Filìa Win All: Version 1.1


Συνέχεια διαγωνισμών Filìa Win All: κερδίζουν ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες!!!

Όπως υποσχεθήκαμε, το παιχνίδι μας επεκτείνεται και σε άλλους Νομούς της Ελλάδας! Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες για τις προσκλήσεις που μας έστειλαν, οι οποίες έγιναν αιτία να φτάσει το παιχνίδι μας σε:

Ηράκλειο - Αττική - Εύβοια

Έλα στην παρέα μας στο Facebook! Πάτα εδώ!

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής;
Για αυτή τη φορά, μπορούν να συμμετέχουν μόνο γυναίκες, κάτοικοι του νομού Ηρακλείου Κρήτης, Αττικής και Εύβοιας.  Εφόσον συμμετέχει άνδρας, θα πρέπει να παραχωρήσει το δώρο του σε κυρία, ως γνήσιος ιππότης! Σύντομα θα οργανώσουμε το διαγωνισμό και για τους άλλους νομούς της Ελλάδας, αρκεί να υπάρξει πρόσκληση: αν δεν έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό λόγω τόπου κατοικίας, πατήστε εδώ και δηλώστε το νομό στον οποίο θα θέλατε να φιλοξενηθεί το παιχνίδι. Όποιος μας καλέσει θα πρέπει να γνωρίζει ότι δε χαλάμε χατήρι σε κανέναν!

Πως μπορώ να συμμετέχω;
Μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:
  1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ. Αν είστε από τις κυρίες που έστειλαν πρόσκληση για τους παραπάνω Νομούς, τότε συμμετέχετε αυτόματα, ανεξάρτητα από την ημερομηνία αποστολής της πρόσκλησής σας και δε χρειάζεται να στείλετε και πάλι συμμετοχή.
  2. Καλέστε το 700 700 3221 και πατήστε το 0. Ένας εκπρόσωπός μας θα καταγράψει τα στοιχεία σας και θα επικυρώσει τη συμμετοχή σας με ένα sms που θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο.
Ποιος κερδίζει;
Κερδίζουν ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες!!! Το Δίκτυο Filìa, προκειμένου να εξασφαλίσει την ποιότητα των υπηρεσιών και των δώρων επιφυλάσσεται να διακόψει τις συμμετοχές, αν αυτές ξεπεράσουν κατά πολύ τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των επαγγελματιών μας.

Τι κερδίζουμε;
Τα δώρα είναι πολλά και δεν περιορίζονται μόνο σε προϊόντα Yves Rocher! Με τη συμμετοχή μας κερδίζουμε:
  1. Μία αντιοξειδωτική περιποίηση προσώπου από επαγγελματίες αισθητικούς.
  2. Ένα δώρο έκπληξη Yves Rocher!
  3. Πρόταση συνεργασίας αλλά και τρόπο να κερδίσεις χρήματα αμέσως... τόσο αμέσως, ώστε να μπορείς να τα εισπράξεις αμέσως μόλις τελειώσει η περιποίηση του προσώπου σου!
Πότε παραλαμβάνουμε το δώρο μας;
Αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού, οι τεχνικοί του Filìa, οι αισθητικοί και οι κοσμετολόγοι μας θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες για να κλείσουν ραντεβού. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε ραντεβού όποτε εσείς επιθυμείτε, στα πλαίσια του ωραρίου που ακολουθούν οι αισθητικοί μας.

Πότε λήγει ο διαγωνισμός:
Οι συμμετοχές είναι έγκυρες εφόσον σταλούν μέχρι το Σάββατο 25.5.2013 και ώρα 23.59, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της φόρμας συμμετοχής. Σας υπενθυμίζουμε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο κλείνει αυτόματα στις 18.00 κάθε μέρα, οπότε μετά από αυτή την ώρα οι συμμετοχές σας μπορούν να σταλούν μόνο μέσω της φόρμας συμμετοχής.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την αγάπη που μας δείχνετε.
Για οποιαδήποτε απορία, καλέστε το Filìa Live στο
700 700 3221
με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα,
ή απλά πατήστε το πλήκτρο Skype στην πλαϊνή στήλη.
Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι άμεσα στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: