Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Δοκιμάστε δωρεάν: το Filìa Win All κινείται βόρεια!

Γράφει η Μαριάννα Βελεγράκη, ειδικός εφαρμογών αισθητικής.

Τι να πρωτοπαρουσιάσουμε από το νέο Πράσινο Βιβλίο, το οποίο σύντομα θα βρείτε όλοι στο πακέτο της επόμενης παραγγελίας σας! Πόσα αρώματα, πόσα προϊόντα προσώπου, πόσα σκευάσματα σώματος!

Το πρόγραμμα Filìa Win All στο οποίο συμμετέχω κι εγώ σαν διοργανώτρια, έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλές κοπέλες στο Ηράκλειο να δοκιμάσουν πρώτες τα νέα προϊόντα και φυσικά να διαλέξουν τα καλύτερα για τις επόμενες παραγγελίες τους. Συναντηθήκαμε μετά από πρόσκληση, γνωριστήκαμε από κοντά, ακούσαμε τα δερματολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προτείναμε λύσεις και καταλήξαμε σε χαμόγελα ικανοποίησης... που ήταν και το ζητούμενο! Κάποιες από τις κοπέλες που συμμετείχαν στο Filìa Win All κέρδισαν χρήματα ακριβώς τη στιγμή που έκαναν την περιποίησή τους! Την ευκαιρία αυτή την έδωσε την περασμένη εβδομάδα το Δίκτυο Filìa μόνο σε κοπέλες από το Ηράκλειο. Τώρα όμως...

...το Filìa Win All κινείται βόρεια και ο επόμενος νομός που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής θα είναι η Αττική! Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που μας προσκάλεσαν με τόση αγάπη στην πρωτεύουσα και έφεραν την Αθήνα πρώτη σε προσκλήσεις! Στείλτε τις προσκλήσεις σας κι εσείς από τη φόρμα πατώντας εδώ, και ανεβάστε "τους πόντους" της πόλης που μένετε! Μπορεί ο επόμενος σταθμός Filìa να είναι στην πόλη σας!

Σας θυμίζουμε ότι στο Filìa Win All κερδίζουν ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες και αισθάνομαι πολύ υπερήφανη που συμμετέχω κι εγώ σε ένα τέτοιο πρόγραμμα! Είναι σημαντικό να βλέπεις ανθρώπους να επιλέγουν το δρόμο του έξυπνου κέρδους, βοηθώντας τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό κάθε μήνα μέσω μιας τόσο ευχάριστης ασχολίας! Και το ομορφότερο απ'όλα είναι οι φιλίες που αναπτύσσουμε μεταξύ μας! Γνωριμίες ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, επισκέψεις για διακοπές, ανταλλαγές ευχών στις γιορτές, εκδηλώσεις ανθρωπιάς και φυσικά ενασχόληση με ένα αντικείμενο φτιαγμένο για τη γυναίκα: την ομορφιά, έτσι όπως την προτείνει η φύση!

Το επόμενο Filìa Win All θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, γι'αυτό... μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: