Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Φωτοαποτρίχωση IPL (Intense Pulse Light)


Πολοί από εσάς μας ρωτάτε για θέματα αισθητικής που σας απασχολούν κι εμεις σας απαντάμε εδώ, βάσει της εμπειρίας και της γνώσης που κατέχουν οι αισθητικοί του Filìa.

Ένα θέμα που μοιάζει να απέχει από τη Φυτική Κοσμετολογία® και που σίγουρα έχει απασχολήσει κάποιους από εσάς είναι η φωτοαποτρίχωση, γνωστή και ως Φωτόλυση® ή φωτοτριχόλυση. Πρόκειται για την εφαρμογή ισχυρού παλμικού φωτός (IPL - Intense Pulse Light) επάνω στο δέρμα, το οποίο έχει την ικανότητα να μετατρέπεται σε θερμότητα κατά μήκος της τρίχας και φτάνοντας στη ρίζα να την απενεργοποιεί μόνιμα. Η μέθοδος, εφόσον εφαρμοστεί από ειδικούς, είναι εντελώς ακίνδυνη και έχει άριστα αποτελέσματα.

Το ερώτημα που θέτουν πολλοί φίλοι μας είναι "Κατά πόσο είναι μόνιμη η φωτοαποτρίχωση;". Επίσης, άλλοι μας ρώτησαν "Πως γίνεται να μιλάμε για μόνιμο αποτέλεσμα και συγχρόνως να λέμε ότι έχουμε μείωση της τριχοφυίας κατά 80-90%; Το ποσοστό αυτό δεν είναι μόνιμη ολική αποτρίχωση!".

Εδώ πρεπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είτε πρόκειται για άνδρα, είτε πρόκειται για γυναίκα, όταν βρισκόμαστε σε γόνιμη ηλικία, δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε ποτέ ότι έχουμε απενεργοποιήσει όλα τα τριχοθυλάκια. Ακόμη κι αν καταφέρουμε κάτι τέτοιο, τότε λόγω της παρουσίας ορμονών, κάποια άλλα τριχοθυλάκια θα ενεργοποιηθούν αργά ή γρήγορα. Αυτό σημαίνει, ότι θεωρούμε ότι έχουμε θετικό αποτέλεσμα αν μετά το πέρας της πρώτης θεραπείας (7-12 συνεδρείες), έχουμε μείωση της τριχοφυίας. Σε δεύτερη φάση, "χτυπάμε" σε έξτρα συνεδρίες μόνο τις περιοχές που συνεχίζουν να εμφανίζουν τριχοφυία.

Και φτάνουμε λοιπόν στο θέμα τιμή... Αν το αποτέλεσμά μας δεν είναι 100% λείο δέρμα για πάντα, κατά πόσο δικαιολογείται το υψηλό κόστος για τον πελάτη της φωτοτριχόλυσης; Επιπλέον, σε κάποια κράτη, η χρήση του όρου "μόνιμη αποτρίχωση" απαγορεύεται διά νόμου για τεχνικές παλμικού φωτός και laser και επιτρέπεται μόνο για την ηλεκτρόλυση (ριζική αποτρίχωση με βελόνα και ηλεκτρικό ρεύμα). Είναι λοιπόν δικαιολογημένη η τιμολόγηση της αποτρίχωσης με παλμικό φως;

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Σύντομα, πρώτοι οι φίλοι μας στο Ηράκλειο της Κρήτης θα μάθουν το γιατί.

Κάντε την εγγραφή σας στο Filìa Shop και γίνετε κι εσείς μέλη του μοναδικού δικτύου Yves Rocher στην Ελλάδα που προσφέρει πακέτα δώρου στους καλύτερους πελάτες του, δωρεάν  αισθητικές θεραπείες υψηλής ποιότητας και φυσικά ενημέρωση για τις παραγγελίες σας μεσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο
700 700 3221
(αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
Για αγορές, επισκεφτείτε και την ηλεκτρονική μας βιτρίνα στο Filìa Shop.
_____________________
Οι εκπρόσωποι στο τηλεφωνικό μας κέντρο δεν ενημερώνονται για το διαφημιστικό σχεδιασμό του Filìa κι επομένως δεν είναι σε θέση να σας δώσουν ακριβείς πληροφορίες για το πρόγραμμα θεραπείας IPL Filìa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: