Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

2012 χαμόγελα!

Μπήκαμε και στο 2012! Πρώτη μέρα του χρόνου, αμέσως μετά τη λήξη μίας τόσο μεγάλης προσφοράς και αμέσως μετά το τέλος της καμπάνιας μας για τη δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού, ευχόμαστε σε όλους σας 2012 χαμόγελα κάθε μέρα, όλο το χρόνο!

Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση και δε μιλάω με οικονομικούς όρους! Δεν είναι λίγο, σε μία χώρα που βομβαρδίζεται καθημερινά με απαισιοδοξία από όλους να βλέπεις ανθρώπους να θέλουν να βοηθήσουν με τόσο μεγάλη προθυμία εκείνους που έχουν ανάκγη. Δεν είναι λίγο να απαντάς στο τηλεφωνικό κέντρο και να ακούς ανθρώπους να λένε "έχω από όλα αλλά αν είναι να βοηθήσω το Χαμόγελο θα πάρω κι άλλα πράγματα". Άλλοι πάλι μας είπαν "έκανα παραγγελία από τη φίλη μου, μπορώ να κάνω κι από εσάς κι άλλη για να βοηθήσω;".

Και το καλύτερο απ'όλα; Κανένα παράπονο από κανέναν. Κανένα αρνητικό σχόλιο. Καμία δυσπιστία. Καμία υπόνοια. Σε μία Ελλάδα που υποφέρει από οικονομικά σκάνδαλα, εμείς δεν εισπράξαμε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε μία αμφιβολία: την ώρα της ανάγκης και την ώρα της βοήθειας όσοι το άκουσαν ήταν εκεί χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Το Δίκτυο Filìa είναι ένα μικρό δίκτυο που τώρα αναπτύσσεται. Έχει όμως τη μεγαλύτερη καρδιά, κι αυτό οφείλεται καθαρά στα μέλη του. Οφείλεται στους ανθρώπους εκείνους που έδωσαν στα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους τις αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης. Εκτός από τη δωρεά μας λοιπόν, θα θέλαμε να στείλουμε στα παιδιά του Χαμόγελου και τα μηνύματά μας. Τα μηνύματά σας! 

Σε αυτή την ανάρτηση μπορείτε κατευθείαν με το προφίλ Facebook που έχετε να αφήσετε όποιο μήνυμα και όποια ευχή θέλετε στα παιδιά του Χαμόγελου! Θα φροντίσουμε το μήνυμά σας να φτάσει στον παραλήπτη...

Καλή χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά, υγεία, καλή δύναμη και εμείς από την πευρά μας υποσχόμαστε, το 2012 να αφιερώσουμε κι άλλους μήνες στο Χαμόγελο του Παιδιού!


 
*Η μεταφορά του συνολικού κέρδους του Δεκεμβρίου θα γίνει μετά τις 18 Ιανουαρίου, ημερομηνία που η Τεορός τοποθετεί τη μισθοδοσία στα μέλη της. ΟΛΑ τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τη μεταφορά θα δημοσιευτούν σε αυτή την ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: