Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τα μέλη του Filìa δίνουν την αγάπη τους στο "Χαμόγελο του παιδιού"

Φίλοι και φίλες του Filìa,
το Δίκτυο μας, εμπνευσμένο από το βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα "Το παιδί της αγάπης", αποφάσισε να δωρίσει όλα τα κέρδη του για το μήνα Δεκέμβρη στον οργανισμό "Το χαμόγελο του παιδιού".*

Όλο το ποσό που αντιστοιχεί στον αρχηγό του Δικτύου Filìa με κωδικό 616773, θα μεταφερθεί στο λογαριασμό του οργανισμού "Το χαμόγελο του παιδιού". Το δίκτυό μας ΔΕΝ θα κρατήσει χρήματα για λειτουργικά ή για άλλα έξοδα. Το τελικό ποσό θα μεταφερθεί εξ ολοκλήρου στα παιδιά του Χαμόγελου.

Ζητάμε λοιπόν τη βοήθειά σας. Δεν θέλουμε απλώς να κάνετε τα δώρα σας. Θέλουμε να ενεργοποιηθείτε και να καλέσετε τους φίλους σας να κάνουν τα δώρα τους και τις αγορές τους μαζί σας, με ομαδικές παραγγελίες, μέσω του δικού μας δικτύου. Ενημερώστε τους για τη δωρεά που πρόκειται να γίνει και για το πόσο σημαντικό είναι το έργο που κάνουν οι άνθρωποι στο "Χαμόγελο του παιδιού". Στείλτε το link αυτής της ανάρτησης σε φίλους, ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεστε οι ίδιοι. Το ποσό της δωρεάς κυμαίνεται από 3 εώς 21% επί των συνολικών αγορών, προ ΦΠΑ, και το ποσοστό εξαρτάται από τον συνολικό όγκο των αγορών, γι'αυτό βοηθήστε μας αυτό το μήνα να κάνουμε όσο περισσότερες πωλήσεις γίνεται για να είναι η δωρεά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

Αν μένετε στο εξωτερικό, μπορείτε να στείλετε τα δώρα σας στους αγαπημένους σας στην Ελλάδα, προσφέροντας συγχρόνως ένα δώρο και στα παιδιά του "Χαμόγελου". Ένας εκπρόσωπoς της Yves Rocher θα επικοινωνήσει μαζί σας για την πληρωμή με πιστωτική, όπως συμβαίνει σε όλες τις αποστολές δώρου μέσω του Δικτύου Filìa.

Το μήνα αυτό όλοι κάνουμε δώρα, όλοι θυμόμαστε αυτούς που γιορτάζουν, όλοι χαρίζουμε κάτι σε αυτούς που αγαπάμε. Επιλέγοντας το Δίκτυο Filìa το Δεκέμβρη, το δώρο μας είναι διπλό και μετατρέπεται σε σημαία αγάπης για τα παιδιά που δεν έχουν βοήθεια από πουθενά.

Πριν μερικές εβδομάδες, "Το χαμόγελο του παιδιού" κινδύνευσε να σβήσει για πάντα και ήταν η αγάπη των υποστηρικτών του που το κράτησε εκεί, κοντά στα παιδιά. Κάντε τη σωστή επιλογή και γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι στο να κρατηθεί ζωντανό "Το χαμόγελο": κάντε τα δώρα σας μέσα από το Δίκτυο Filìa. Αποκτήστε τα καλλυντικά της μεγαλύτερης εταιρίας Φυτικής Κοσμετολογίας®, που αποδεδειγμένα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο, και δώστε, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, μία ανάσα ζωής στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Για τις αγορές σας μπορείτε να επιλέξετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ*, ή να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό
700 700 3221
(αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)

Αν είναι η πρώτη σας αγορά από το Δίκτυό μας, τότε θα πρέπει η παραγγελία σας να είναι αξίας τουλάχιστον 18,45€. Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη δεν έχουν τέτοιο περιορισμό. Αν ανήκετε σε άλλο δίκτυο της Yves Rocher, τότε δεν μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Filìa - Χαμόγελο του παιδιού. Μπορείτε πάντα βέβαια να στείλετε τη δωρεά σας απευθείας στο Χαμόγελο, από εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Yves Rocher και για το πως αυτά συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας από εδώ, ή να κάνετε μία έρευνα στο google, για να δείτε περί τίνος πρόκειται. Ανάμεσα στα προϊόντα μας θα βρείτε αρώματα, κρέμες περιποίησης προσώπου, ορούς, προϊόντα αντιγήρανσης, προϊόντα για τα μαλλιά, το σώμα, τα άκρα, όλα φτιαγμένα αποκλειστικά από δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και όλα σε τιμές χονδρικής.

Σας ευχαριστούμε εκ των πρωτέρων για την αγάπη σας στα παιδιά και στο "Χαμόγελο". Ευχόμαστε σε όλους σας καλές γιορτές.
---------------------------
*Η διαδικασία της δωρεάς θα αναρτηθεί σε αυτό το ιστολόγιο, όπως και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που πιστοποιούν το συνολικό ποσό και το ότι αυτό μεταβιβάστηκε εξ ολοκλήρου στο λογαριασμό του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
*Μέσα στο Δεκέμβρη θα ανοίξει και το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση filia-shop.com. Εγγραφείτε από τώρα για να ενημερωθείτε για τα εγκαίνια!
* Οι πωλητές του Filìa των οποίων οι πωλήσεις συμβάλουν στην αύξηση της δωρεάς είναι η Ειρήνη Τσιβρινή, η Έρικα Μιχάι, η Μαριάννα Βελεγράκη και ο Αχιλλέας Ιωαννίδης. Αν έχετε αμφιβολία για το αν κάποιος πωλητής συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάς, καλέστε το 700 700 3221 και ρωτήστε αν ο πωλητής σας ανήκει στο Δίκτυο Filìa.


Ενημέρωση 18/1/2012
Όπως είχαμε υποσχεθεί, πραγματοποιήσαμε τη μεταφορά του συνολικού κέρδους του e-shop μας για το μήνα Δεκέμβριο στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Ακολουθεί η φωτογραφία της μισθοδοσίας μας και τα αποδεικτικά της μεταφοράς.
Παραστατικό μεταφοράς.


Μισθοδοσία στις 18 του μήνα και μεταφορά του συνολικού ποσού την ίδια μέρα.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τις αγορές τους και τη συμμετοχή! Καλή χρονιά σε όλους! 
Μπορείτε να αφησετε τα μηνύματά σας για τα παιδιά του Χαμόγελου πατώντας εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: