Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

To Filìa e-shop στο κινητό σας: mobile αγορές!

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας του Filìa Shop σε όλα τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (Smart Phones).

Συνδεθείτε από το τηλέφωνό σας (iPhone, Android ή άλλο) στο
και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φορητότητας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Μερικές από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν στο Mobile Filìa Shop:
  • Μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά με το όνομα χρήστη και το password που έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας στο Filìa Shop, ή, αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη, μπορείτε να το κάνετε από το κινητό σας!
  • Μπορείτε να δείτε όλες τις παραγγελίες σας, ενώ έχετε πρόσβαση και στα στοιχεία του προφίλ σας, με δυνατότητα αλλαγής τους.
  • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές από το κινητό σας τηλέφωνο iPhone ή Android, ή το tablet σας με απόλυτη ασφάλεια, να επιλέξετε διεύθυνση παραλαβής αυτή που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας ή τον τόπο των διακοπών σας, και να αποπληρώσετε τα προϊόντα σας κατά την παραλαβή! Φυσικά, όλες οι περιγραφές των προϊόντων εμφανίζονται αναλυτικά στην οθόνη του κινητού σας!
  • Για την ασφάλειά σας, η Κινητή Έκδοση του Filìa Shop δεν δέχεται πληρωμές με κάρτα. Αν όμως νιώθετε περιορισμένοι με κάτι τέτοιο, τότε πραγματοποιήστε την παραγγελία σας επιλέγοντας "Τραπεζικό Έμβασμα" και όταν επιστρέψετε στο σπίτι, απλά κάντε sign in και στο πεδίο "Ο Λογαριασμός μου", στα δεξιά της σελίδας, πατήστε "Παραγγελίες". Εφόσον η παραγγελία μας μπει σε κατάσταση "Επεξεργασία", μπορείτε να τη βρείτε, να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής σε "Πιστωτική Κάρτα" και να πληρώσετε επί τόπου με ασφάλεια από τον υπολογιστή του σπιτιού σας!
Σας υπενθυμίζουμε ότι παράλληλα με τη λειτουργία του Filìa Mobile e-shop, λειτουργεί και η Filìa App  για Android κινητά. Κατεβάστε τη και απολαύστε δωρεάν ειδοποιήσεις για τις προσφορές, άρθρα υγείας και ομορφιάς, όλα τα blog που συνεργάζονται με το Filìa και φυσικά... την αγαπημένη σας μουσική από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα!

Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, φίλους, πελάτες και συνεργάτες για τη στήριξη και την αγάπη που παρέχετε από την πρώτη στιγμή σε εμάς και στο Filìa Shop!

Από το Filìa Headquarters, καλό χειμώνα, και καλές αγορές... κι όσο για τις εκπλήξεις μας... δεν τελείωσαν ακόμη!
-------------------------------
Υ.Γ.: Όσοι είστε πελάτες Filìa (όσοι δηλαδή έχετε κάνει έστω και μία φορά αγορά από το Filìa Shop ή από το 700 700 3221, ή από τα συνεργαζόμενα Δίκτυα Filìa Yves Rocher, έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό μας που λήγει στις 25-9-2012. Καλέστε με αστική χρέωση το 700 700 3221, πατήστε το πλήκτρο του διαγωνισμού και μπείτε αυτόματα σε κλήρωση! Δείτε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: