Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ενυδάτωση Hydrata 24h!

Γράφει η Μαριάννα Βελεγράκη, Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής.

Ένα από τα πιο σημαντικά όπλα κατά της γήρανσης είναι η ενυδάτωση: η πραγματική ενυδάτωση, η οποία προέρχεται από φυσικές πηγές παροχής νερού στους ιστούς του δέρματος.
 

Είναι πολύ σημαντική η κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας, όχι μόνο για λόγους συμπλήρωσης της ποσότητας που χάνεται, αλλά και για λόγους αποτοξίνωσης του σώματος. Το δέρμα μας είναι το πρώτο που πλήττεται από την έλλειψη νερού, μιας και κάθε φορά που αυτό το πολύτιμο συστατικό λείπει, ο οργανισμός μας το αφαιρεί από το δέρμα για να το χρησιμοποιήσει στα ζωτικά όργανα του σώματος και να διατηρήσει την πίεση του άιματος σταθερή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να ταλαιπωρείται, ειδικά αν έχουμε τη συνήθεια να πίνουμε νερό σπάνια ή και λίγες φορές σε μεγάλες ποσότητες.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε την αφυδάτωση του δέρματος είναι, εκτός φυσικά από τη σωστή κατανάλωση νερού, η χρήση αποτελεσματικών ενυδατικών σκευασμάτων που λειτουργούν έξυπνα και απελευθερώνουν το νερό αργά και σταθερά, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικά αν αυτά τα σκευάσματα είναι απόλυτα φυσικά, τότε έχουμε πετύχει τον τέλειο συνδυασμό ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης και αποφυγής της ταλαιπωρίας του δέρματος από χημικά συστατικά άχρηστα και πολλές φορές επικίνδυνα.

Σας παρουσιάζουμε την επιτυχημένη σειρά Hydrata 24h που συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Απόλυτα φυσική, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, μέλι, γλυκοσαμινογλυκάνες και εκχύλισμα από το δέντρο baobab, γνωστό για τις ικανότητές του να κρατά το νερό ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες ξηρασίας.

Σκευάσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες Α και Ε, αλλά και με φίλτρα UV για την πρόληψη της φωτογήρανσης, αποτελούν την τέλεια θεραπεία για την ανανέωση και ενυδάτωση του δέρματος του προσώπου αλλά και των χεριών που υποφέρουν από ξηρότητα και κηλίδες. Ναι, η κρέμα χεριών της σειράς Hydrata 24h καταπολεμά τις κηλίδες των χεριών και λευκαίνει την επιδερμίδα σας αποτελεσματικά!

Τέσσερα προϊόντα σούπερ ενυδάτωσης: εικοσιτετράωρη κρέμα προσώπου, ορός ενυδάτωσης προσώπου, μάσκα σε αμπούλες ενυδατικής θεραπείας και κρέμα χεριών ενυδάτωσης και λεύκανσης!

Επιλέξτε εδώ το πακέτο προσφοράς Hydrata 24h* για ολοκληρωμένη θεραπεία:

Kρέμα Προσώπου 24ων ωρών + Oρός Eνυδάτωσης Hydrata
και η Κρέμα Ενυδάτωσης/Λεύκανσης Χεριών με 99% έκπτωση!

Δείτε και τα άλλα πακέτα προσφορών του Filìa Shop εδώ
και κερδίστε εκπτώσεις και δώρα!

Τα απόλυτα φυσικά σκευάσματα Helan αποτελούν εγγύηση καθαρότητας και αποτελεσματικότητας και φυσικά η διαφορά φαίνετε ήδη από τις πρώτες μέρες χρήσης! Δοκιμάστε τα τώρα και κερδίστε εκπτώσεις, δώρα με κάθε παραγγελία σας, δώρα για τους καλύτερους πελάτες και δώρα για τους πιο τυχερούς πελάτες!

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο filia-shop.com ή μιλήστε μαζί μας στο 700 700 3221.

Σας περιμένουμε!
----------------------------
*Το πακέτο Hydrata αποτελεί μέρος του προγράμματος Buy Toghether. Αν στη σελίδα κάποιου προϊόντος όπως εδώ, δείτε την να εμφανίζετε η καρτέλα Buy Toghether δίπλα από καρτέλα περιγραφής, πατήστε επάνω. Το προϊόν που σας αρέσει θα σας προταθεί σε πακέτο με σούπερ έκπτωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: