Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Filìa Hearts®: γίνε δωρητής με μία αγορά!


  1. χαρίζουν τόσα δώρα σταθερά, κάθε μήνα, τόσο στους πελάτες τους, όσο και σε απλούς θαυμαστές της Φυτικής Κοσμετολογίας®. Δείτε τους διαγωνισμούς μας στο Facebook που χαρίζουν δώρα κάθε μήνα χωρίς υποχρέωση αγοράς, αλλά και το Filìa Call and Win στο 700 700 3221, το οποίο χαρίζει ένα πακέτο Φυτικής Περιποίησης κάθε μήνα στους πελάτες μας με κλήρωση!
  2. εμφανίζουν οικολογική ευαισθησία, χρησιμοποιώντας για την επικοινωνία τους μόνο χαρτί εγκεκριμένο από τον FSC, ανακυκλώνοντας τα μελάνια των εκτυπωτών τους και τα χαρτιά γραφείου τους.
  3. διατηρούν αυτόματο, virtual Τηλεφωνικό Κέντρο πολλαπλών χρήσεων με αριθμό 700 700 3221, χωρίς τη χρήση τηλεφωνικών συσκευών, βοηθώντας έτσι στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων στον πλανήτη, καθώς και στη μείωση της σπατάλης της ηλεκτρικής ενέργειας. Με το ίδιο σκεπτικό έχουν δημιουργήσει τον Αριθμό Χωρίς Χρέωση 700 700 0898, ο οποίος επίσης λειτουργεί χωρίς τηλεφωνική συσκευή και ενημερώνει ΔΩΡΕΑΝ το κοινό για τις προσφορές.
  4. δίνουν δωρεάν επικοινωνία σε όλα τα εργαζόμενα μέλη τους που φτάνουν το επίπεδο 18% με νέα σταθερή γραμμή, πληρωμένο πάγιο κάθε μήνα και 300 λεπτά προς κινητά, ή 1500 λεπτά προς σταθερά κάθε μήνα! Δείτε εδώ.
  5. πραγματοποιούν Δωρεές ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ανθρώπους και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Πέρυσι το Δεκέμβριο, δωρίσαμε ΟΛΑ τα κέρδη του μήνα στον οργανισμό "Το χαμόγελο του Παιδιού". Αποδείξαμε ότι είμαστε ένα μικρό Δίκτυο που όμως κρύβει μεγάλο δυναμισμό, πολύ θάρρος, και μία μεγάλη καρδιά! Και φυσικά, κατά κοινή ομολογία έχουμε τα πιο γενναιόδωρα μέλη από κάθε άλλο Δίκτυο Yves Rocher! Λάβαμε παραγγελίες προϊόντων όπου οι πελάτες μας ομολογούσαν ότι δεν τα χρειάζονται αλλά θα τα δώσουν κάπου, αρκεί να αυξηθεί το ποσό της δωρεάς μας στον οργανισμό "Το χαμόγελο του Παιδιού".

Φέτος, με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων, κάνουμε ένα βήμα παραπάνω: οργανώνουμε το Filìa Hearts®!

Δωρίζουμε 
το 50% των κερδών μας του μήνα Νοέμβρη και
το 100% των κερδών μας του μήνα Δεκέμβρη 2012!*

Κάνοντας τις αγορές σας στο Δίκτυο Filìa Yves Rocher στον αριθμό 700 700 3221, ή στους συνεργαζόμενους πωλητές μας, συμβάλετε στην αύξηση του ποσού προς δωρεά! Ανάλογα με τον όγκο των παραγγελιών σας, το ποσό της δωρεάς μπορεί να φτάσει από 12 ως και 21% της αγοράς σας, προ ΦΠΑ.

Στις 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε ψηφοφορία για το που θα δωριστεί το ποσό του Νοέμβρη και στις 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για το που θα δωριστεί το ποσό του Δεκεμβρίου! Αποφασίζετε εσείς! Μπορείτε να προτείνετε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ φιλανθρωπικό οργανισμό! (όχι φιλοζωικό, όχι περιβαλλοντολογικό, ΜΟΝΟ ανθρωποκεντρικές οργανώσεις)

Θέλουμε να συμμετέχετε ενεργά: πείτε το στους φίλους σας, κάντε αγορές και εγγραφές στο 700 700 3221, κάντε ομαδικές και μαζικές παραγγελίες για εσάς και την οικογένειά σας, κάντε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας, αγοράστε είδη καθημερινής κατανάλωσης όπως σαμπουάν και αφρόλουτρα, και ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ! Σας υπενθυμίζουμε ότι το ποσό της δωρεάς ξεκινάει από 12% ως και 21% του ποσού της αγοράς σας προ ΦΠΑ, ανάλογα με το συνολικό όγκο των παραγγελιών του Δικτύου!

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και για τη δωρεά που πραγματοποιείτε μέσω των αγορών σας!
----------------
ΠΡΟΣΟΧΗ
----------------
Η δωρεά πραγματοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τα Δίκτυα Filìa Yves Rocher. Βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής Yves Rocher που σας ενημερώνει για τη δωρεά ανήκει στα Δίκτυα Filìa με μία κλήση στο 700 700 3221 (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα), ή για μεγαλύτερη σιγουριά, πραγματοποιήστε την αγορά σας στο 700 700 3221 και ζητήστε τον πωλητή της εμπιστοσύνης σας. Το ποσοστό της δωρεάς υπολογίζεται επί του συνολικού κέρδους που θα αποκομίσει ο μητρικός κωδικός του Δικτύου 616773 (50% επί του συνολικού κέρδους για το μήνα Νοέμβριο 2012 και 100% επί του συνολικού κέρδους για το μήνα Δεκέμβριο 2012).

Συνεργαζόμενοι Πωλητές Filìa είναι όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι κάτω από τον κωδικό 616773, τα κέρδη του οποίου θα δοθούν προς δωρεά!

*Η ιστοσελίδα www.filia-shop.com συμμετέχει στο Filìa Hearts® προσφέροντας 0.20€ για κάθε προϊόν Helan που θα πωληθεί τους συγκεκριμένους μήνες. Το Δίκτυο Yves Rocher Μαρία Καπνίδου προσφέρει το 5% των καθαρών κερδών του στο Filìa Hearts®!

Δεν υπάρχουν σχόλια: