Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δοκιμάσαμε: ανδρικό αποσμητικό Vetivier & Rum.



Είναι δύσκολο να βρει κανείς αποσμητικό που να κάνει σωστή δουλειά χωρίς να ερεθίζει. Η μασχάλη είναι από τις πιο δύσκολες περιοχές στην περιποίησή τους γιατί παρουσιάζει ιδιαίτερη ευαισθησία,  αναπτύσσει εύκολα μικρόβια και έντονη μυρωδιά και ερεθίζεται εύκολα.

Να αναφερθούμε κατ' αρχή στο τι ζητούσαμε από το αποσμητικό μας:

  1. Σίγουρα, αποτελεσματικότητα! Θέλαμε, εφόσον το εφαρμόζαμε σε καθαρή μασχάλη, να διαρκεί τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ανεξάρτητα από τη σωματική άσκηση, το περιβάλλον εργασίας, τις κλιματολογικές συνθήκες. Να μην έχει καθόλου μυρωδιά, ή αν έχει, να μην αλλάζει ανάλογα με τον ιδρώτα.
  2. Να μην ερεθίζει, να μην προκαλεί κοκκίνισμα, αίσθηση "κόλλας" κατά την εφίδρωση, κνησμό , τσούξιμο.
  3. Να μη λερώνει σε καμία περίπτωση τα μπλουζάκια με τους γνωστούς λευκούς λεκέδες που δε βγαίνουν με τίποτα.
  4.  Να είναι καθαρό από τοξικές ουσίες, βαρέα μέταλλα, πετροχημικά, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες.
Δοκιμάσαμε λοιπόν το αποσμητικό Vetivier & Rum της Helan και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικά.

Για να πούμε την αλήθεια επηρεασμένοι από τη γενική άποψη που επικρατεί για τα φυτικά προϊόντα, δεν περιμέναμε ένα καθαρό φυτικό προϊόν να έχει τόσο καλό αποτέλεσμα και μάλιστα με διάρκεια. Χρησιμοποιήσαμε το αποσμητικό πριν τη δουλειά (χειρωνακτική εργασία), πριν το γυμναστήριο, και σε μία μέρα εκδρομής χωρίς ιδιαίτερη κινητικότητα. Και στις τρεις περιπτώσεις η εφαρμογή έγινε σε καθαρή μασχάλη, αφήσαμε το αποσμητικό μέχρι το βράδυ, κοιμηθήκαμε με αυτό και "τεστάραμε" τον εαυτό μας για οσμές το επόμενο πρωί: διαπιστώσαμε ...την απόλυτη "οσφρητική σιγή", με εξαίρεση το λεπτό άρωμα Vetivier & Rum του αποσμητικού.

Το αποτέλεσμα των τεστ ήταν και για εμάς έκπληξη γιατί και άλλα αποσμητικά είναι αποτελεσματικά, περιέχουν όμως αμέτρητες χημικές ουσίες, συντηρητικά, λεκιάζουν τα ρούχα, χάνουν το άρωμά τους μετά από ώρες, ή ακόμη χειρότερα, το άρωμά τους "μπερδεύεται" με τον ιδρώτα δημιουργώντας "εκρηκτικά μιξ".

Το αρωματικό αποσμητικό Vetivier  Rum αποτέλεσε πραγματικά μία ευχάριστη δοκιμή και διέψευσε όσους πιστεύουν ότι ένα φυσικό προϊόν, απόλυτα καθαρό, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί και να ξεπεράσει αντίστοιχα συμβατικά προϊόντα του εμπορίου!

Το αποσμητικό Vetiver & Rum μπορείτε να το βρείτε στα καλύτερα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σε επιλεγμένα Φαρμακεία και στο Filìa Shop πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: