Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Λιπαρή επιδερμίδα; SeboSpecific από την Yves Rocher!Είναι πολλές οι σειρές που έχουμε δοκιμάσει ως αισθητικοί σε πελάτες μας για να λύσουμε το πρόβλημα της λιπαρότητας και φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήταν πάντα το αναμενόμενο. Δεν είναι βέβαια πάντα το πρόβλημα το προϊόν. Όσοι υποφέρουν από λιπαρότητα αρκετές φορές υπερβάλλουν με την καθαριότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη έκκριση σμίγματος από το δέρμα.

Μία σειρά που αφήνει ευχαριστημένους τους πελάτες μας, είναι η SeboSpecific, από την Yves Rocher. Η σειρά περιλαμβάνει:
  • Κρέμα κατά των ατελειών. (14.45€)
  • Κρέμα κατά της γυαλάδας.(12.69€)
  • Διορθωτικό Στικ. (8.07€)
  • Απολεπιστικό Γαλάκτωμα Puretè. (8.07€)
  • Καθαριστική Λοσιόν 2 σε 1 για ματ όψη. (8.07€)
  • Καθαριστικό Τζελ Απολέπισης. (8.07€)
  • 2 σε 1 Ντεμακιγιάζ και Λοσιόν (8.07€)
Οι τιμές που βλέπετε είναι τιμές εγγεγραμμένου μέλους Yves Rocher. Εμείς, έχουμε πραγματοποιήσει την εγγραφή μας στην Yves Rocher, μέσω του Δικτύου Filìa στο 700 700 3221. Σας το προτείνουμε για έξτρα δώρα και παροχές που μόνο στα Δίκτυα Filìa μπορείτε να βρείτε. Αν θέλετε, γίνετε φίλοι του Δικτύου στο Facebook.


Ένα από τα πιο συχνά λάθη που γίνονται από φίλες και φίλους που πάσχουν από λιπαρή επιδερμίδα είναι ο συχνός και υπερβολικός καθαρισμός: το δέρμα χάνει τις φυσικές άμυνές του και αντιδρά εκκρίνοντας περισσότερη λιπαρότητα. Πετύχαμε λοιπόν άριστα αποτελέσματα καθαρίζοντας το δέρμα ΜΟΝΟ το βράδυ, με ένα από τα παραπάνω καθαριστικά (το τζελ απολέπισης ας πούμε), ενώ το πρωϊ ή κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καθαρισμός περιελάμβανε απλά πολύ χλιαρό νερό (όχι καυτό!) και κρέμα κατά της γυαλάδας. Η λιπαρότητα υποχώρησε αισθητά ήδη από τις πρώτες μέρες, το δέρμα απέκτησε ματ όψη αμέσως και η εφαρμογή του μακιγιάζ έγινε πιο έυκολη και φυσικά είχε πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Συνιστούμε την κρέμα κατά της γυαλάδας για την ημέρα, λόγω του αισθητού ματ αποτελέσματος που δίνει άμεσα, ενώ την κρέμα κατά των ατελειων τη συνιστούμε το βράδυ, γιατί είναι πιο συμπυκνωμένη, ηρεμεί και αποτοξινώνει το δέρμα.

Το διορθωτικό στικ επίσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα των πελατών μας λόγω της εύκολης και πρακτικής χρήσης του, σε οποιαδήποτε περίσταση. Καλύπτει κοκκίνισμα, σπυράκια και άλλες ατέλειες, ενώ μπορεί εύκολα να μεταφερθεί παντού.

Οι τιμές που σας δίνουμε παραπάνω είναι οι επίσημες της Yves Rocher για εγγεραμμένα μέλη. Η σειρά είναι σε έκπτωση 25% για το Νοέμβριο 2012, ενώ μπορεί να τη βρείτε και σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, ανάλογα με την έκτακτη προσφορά! Ενημερωθείτε σχετικά, καλώντας το 700 700 3221, με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, ή πατήστε εδώ για να μιλήσετε απευθείας με το Δίκτυο Filìa.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα και για άλλες παρουσιάσεις. Μέχρι τότε, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας στις σελίδες μας στα Δίκτυα Filìa. Για ερωτήσεις, μπορείτε να μου στείλετε mail στο marianna.velegraki@yahoo.gr. Σας περιμένω!

Δειτε και τα υπόλοιπα προϊόντα Yves Rocher εδώ, καθώς και τις προσφορές του μήνα εδώ, και υπολογίστε και στα δύο έντυπα 24% χαμηλότερες τιμές, αν κάνετε την αγορά σας στο 700 700 3221. Για δύο μήνες, οι αγορές σας στο 700 700 3221 γίνονται πράξεις αγάπης! Δείτε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: