Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Εξυπηρέτηση Filìa: νέες εμπειρίες!

Τρεις νέες υπηρεσίες για όλους τους φίλους Filìa Yves Rocher, που κάνουν τις αγορές σας εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς, ενώ η ενημέρωσή σας γίνεται ακόμα πιο άμεση και φυσικά πάντα χωρίς χρέωση!

1. Άμεση Κλήση στο τηλέφωνό σας με την υπηρεσία Click to Call. Πατώντας εδώ, το νέο σύστημά μας σας ζητά τον αριθμό τηλεφώνου σας. Επιλέξτε κωδικό πόλης ή απλά κωδικό για κινητό και εισάγετε προσεκτικά τον αριθμό σας. Το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει αμέσως και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα συνδεθείτε με έναν εκπρόσωπο Filìa εντελώς δωρεάν.

2. Τηλεφωνικό Ραντεβού. Πατώντας εδώ, μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία σας και να επιλέξετε ημέρα και ώρα που θέλετε να σας καλέσει ο εκπρόσωπός μας. Το τηλεφωνικό ραντεβού σας προωθείται στο 700 700 3221 και η κλήση μας πραγματοποιείται ή κατευθείαν από τον εκπρόσωπό μας ή μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Στη δεύτερη περίπτωση, μόλις λάβετε την κλήση μας, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να συνδεθείτε.

3. Online Παραγγελίες. Επιστρέφουν γιατί σας είχαν γοητεύσει! Έχουν εντελώς διαφορετική μορφή, πολύ πιο απλουστευμένη και φυσικά επαληθεύονται με μία κλήση, κατά την οποία σας ενημερώνουμε για το τελικό πληρωτέο. Πατήστε εδώ, και στείλτε την πρώτη online παραγγελία σας, η οποία θα μπει αυτόματα σε κλήρωση για το διαγωνισμό Call and Win*.

Και φυσικά, οι διαγωνισμοί μας στο Facebook παίρνουν πλέον εντελώς διαφορετική μορφή, πολύ πιο απλή και άμεση! Σύντομα κοντά σας με τη νέα Application στη σελίδα μας στο Facebook, την οποία μπορείτε να δείτε ήδη από τώρα πατώντας εδώ!

Σας περιμένουμε!

--------------------
*Διαγωνισμός που επαναλαμβάνεται κάθε μήνα στο τηλεφωνικό μας κέντρο 700 700 3221. Μόλις πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, καλείτε το 700 700 3221 και πατάτε το 3. Ο αριθμός σας καταγράφεται και μπαίνει σε κλήρωση στο τέλος του μήνα. Ο διαγωνισμός, είναι αποκλειστικό προνόμιο των πελατών του 700 700 3221 και των Δικτύων Filìa Yves Rocher!

Δεν υπάρχουν σχόλια: