Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Το 2013 τα δώρα πολλαπλασιάζονται!


Καλή χρόνια και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους μας!

Κάναμε έναν απολογισμό των δώρων του περασμένου χρόνου και ειλικρινά... χαρήκαμε πολύ: ένα ή δύο δώρα κάθε μήνα στους πελάτες Filìa Yves Rocher και ένα ή δύο δώρα κάθε μήνα στους φίλους του Facebook, επιπλέον των δωρεών σε ανθρώπους και ιδρύματα μας έκαναν το Δίκτυο Υves Rocher με τα περισσότερα δώρα στην Ελλάδα. Nα σας εξομολογηθούμε ότι απλά επιστρέψαμε όλη την αγάπη που λάβαμε από τα μέλη και τους φίλους μας, οι οποίοι μας στήριξαν, μας διαφήμισαν και αποτέλεσαν για εμάς το καλύτερο μέσο προώθησης του Δικτύου μας αλλά και του brand της Yves Rocher.

Το δόγμα "ένα δίκτυο ανοικτό σε όλους" που ακολουθήσαμε από την πρώτη στιγμή και πρώτοι εμείς στο χώρο της Yves Rocher, ενέπνευσε και άλλα δίκτυα και δικαιολογημένα αισθανόμαστε πολύ περήφανοι γι'αυτό! Αριθμός χωρίς χρέωση για την ενημέρωση προσφορών*, δώρα προς όλους ανεξαρτήτως δικτύου, Application για κινητά Android ανοικτή για όλους, ενημερωτικές σελίδες για όλα τα δίκτυα, η φορητή σελίδα filiamobile.com, με όλες τις τιμές του μήνα, προσβάσιμη από όλα τα iPhone, ανεξαρτήτως δικτύου, παραγγελίες online αλλά και τηλεφωνικά ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση ή γενικές ερωτήσεις σε προβλήματα αισθητικής, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους φίλους της Φυτικής Κοσμετολογίας®!

Το 2013, καθιερώνουμε από την πρώτη Κυριακή του χρόνου το νέο Filìa Stars®, το οποίο πλέον δε σας φωτογραφίζει απλά... αλλά σας χαρίζει ένα δώρο κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την κινητικότητα  σας στη σελίδα μας. Μπορείτε να καλέσετε φίλους σας, να γίνετε υποψήφια αστέρια, να μαζέψετε ψήφους και κάθε Κυριακή στις 12.00 να ανακηρυχτείτε αστέρια της εβδομάδας, κερδίζοντας δώρα! Δείτε το παιχνίδι εδώ!

Όσοι είστε πελάτες του Δικτύου Filìa**, αρκεί, μετά την αγορά σας να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 700 700 3221 και να πατήσετε το πλήκτρο του διαγωνισμού Filìa Call and Win. Ο αριθμός από τον οποίο καλείτε θα καταγραφεί και θα μπει σε κλήρωση για ένα σούπερ δώρο κάθε μήνα! Φυσικά, η συμμετοχή σας στο Call and Win είναι ένα επιπλέον προνόμιο Filìa και δε σας στερεί τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς ανοικτούς προς όλους!

Σας περιμένουμε όλους, πελάτες και φίλους, στα Δίκτυα Filìa Yves Rocher!
____________________________________________________
*Αριθμός χωρίς χρέωση προσβάσιμος από όλη την Ελλάδα, από σταθερό ή από κινητό, για την ενημέρωση των έκτακτων προσφορών: 700 700 0898.
**Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΟΙ οι πελάτες των Δικτύων Filìa, αλλά και των συνεργαζόμενων Δικτύων, που πραγματοποιούν αγορές τόσο λιανικής όσο και χονδρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: