Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Εκεί για 'σένα!

Μπες στη σελίδα "Εκεί για 'σένα!"
Το έχουμε πει άπειρες φορές ότι στο Filìa Shop έχουμε αδυναμία στα καλά βιβλία. Έχουμε αδυναμία όμως και στη Μαρία. Στη δικιά μας τη Μαρία. Στη Μαρία που μας συγκινεί με τα βιβλία της, που μας στέλνει προσωπικά μηνύματα, που απαντάει πάντα, που είναι εκεί όταν τη χρειαστούμε! Στη Μαρία που με "Το παιδί της αγάπης" μας ενέπνευσε στο να κάνουμε το Δεκέμβριο μήνα δωρεών.

Αντιγράφουμε από την ομάδα της Μαρίας Τζιρίτα μία ανάρτησή της:
"Δεν μπορώ να μην το αναφέρω δημόσια, γιατί πραγματικά το γεγονός αυτό με συγκίνησε... Καρκινάκι βλέπετε εγώ στο ζώδιο, παραπονιάρικο κι ευσυγκίνητο ταυτόχρονα! Ανταλλάξαμε μηνύματα με τη Σμαράγδα που κέρδισε το βιβλίο στην κλήρωση και όταν αναφέρθηκα στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου που θα γίνει στην Αθήνα, μου είπε: "θα είμαι εκεί για σας, να σας γνωρίσω κι από κοντά...". Αυτή η φράση - "θα είμαι εκεί για σας" - λίγωσε την καρδιά μου, πραγματικά σας το λέω. Η εκδήλωση της έμπρακτης αγάπης, το "ευχαριστώ" με πράξεις ανθρώπινες και ουσιαστικά λόγια, είναι το καλύτερο δώρο για μένα. Αυτό λοιπόν θα ήθελα να σας ζητήσω, σε όλους εσάς που καιρό εδώ μέσα μιλάμε κι ανταλλάσσουμε απόψεις και βιβλία, μικρά και μεγάλα καθημερινά πράγματα, σημαντικά κι ασήμαντα... Να είστε εκεί για μένα, όσοι ζείτε στην Αθήνα και μπορείτε, στις 13 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στον Ιανό της Σταδίου... Χωρίς υποχρέωση να αγοράσετε το βιβλίο φυσικά, καθόλου δε μ'ενδιαφέρει αυτό, όμως σας θέλω εκεί. Να σας βλέπω απέναντι μου και τα χαμόγελα σας να ζεσταίνουν την καρδιά μου... Τίποτε άλλο..."
Τώρα που μας το ζητάει λοιπόν, είναι η ώρα να της κάνουμε τη μεγαλύτερη έκπληξη! Εμείς οι fan της, που διαβάζουμε τα βιβλία της, που την αγαπάμε και που θέλουμε να τη στηρίζουμε όπου κι αν βρεθεί. Εμείς όλοι, που θέλουμε να είμαστε εκεί για εκείνη!

Με πρωτοβουλία των εργαζομένων στο Filìa Shop, ξεκινάμε το "Εκεί για 'σένα", αφιερωμένο στη Μαρία Τζιρίτα και στο νέο της Βιβλίο!!!

Ένας τηλεφωνικός αριθμός, χιλιάδες fans, αμέτρητα μηνύματα αγάπης, θαυμασμού, στήριξης!

Καλέστε ΟΛΟΙ τον αριθμό που δημιουργήσαμε
ειδικά για το "Εκεί για 'σένα"!
211 780 5033
Στείλτε το φωνητικό σας μήνυμά στη Μαρία. Πείτε της ένα "γεια", πείτε της πόσο την αγαπάτε, πόσο τη θαυμάζετε, πόσο περιμένετε το νέο της βιβλίο, πόσο θα θέλατε να τη γνωρίσετε από κοντά, τι αισθανθήκατε όταν διαβάσατε τα βιβλία της, ποιο βιβλίο της σας άρεσε πιο πολύ, και πόσο θα τη σκέφτεστε όσο θα κάνει τις παρουσιάσεις της! Πείτε της ό,τι εσείς θέλετε... και πείτε το με τη φωνή σας! Γεμίστε τη με την αγάπη σας, το θαυμασμό σας, τη θετική σας ενέργεια, τον παλμό σας. Επώνυμα ή ανώνυμα, λέγοντας από πού καλείτε ή όχι. Το σύνολο των φωνητικών μηνυμάτων θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός αναμνηστικού βίντεο στο YouTube.

Όσοι συμμετέχετε στο "Εκεί για 'σένα", θα μπείτε σε κλήρωση για ένα πακέτο φυτικής περιποίησης κι εφόσον κερδίσετε, θα επιλέξετε το άρωμα που θα στείλουμε στη Μαρία Τζιρίτα, το οποίο -ελπίζουμε- θα φοράει πάντα σε όλες τις παρουσιάσεις του νέου της βιβλίου για να αισθάνεται πόσο κοντά της είμαστε!

Όπου κι αν βρίσκεστε, στείλτε την αγάπη σας στη Μαρία Τζιρίτα με τα μηνύματά σας καλώντας από οποιαδήποτε χώρα το 211 780 5033, χωρίς απόκρυψη, ώστε αν κληρωθείτε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας! Οι συμμετοχές λήγουν στις 15.2.2013.

- Κατά τη διάρκεια αυτής της γιορτής θαυμασμού και αγάπης προς τη Μαρία, εσύ που θα είσαι;
- Μα θα είμαι... "εκεί για 'σένα"!!!
___________________________________________________________
Για το Facebook της Μαριας, εδώ. Για το Facebook του Filìa Shop, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: