Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τηλεφωνική Πληρωμή Filìa Shop

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω τηλεφώνου αφορούν αγορές από τον ιστότοπο του Filìa Shop.

Είναι τόσο ωραίο να απλοποιούμε τη ζωή μας και να κάνουμε τα πάντα ευκολότερα και ασφαλέστερα!

Μετά το τραπεζικό έμβασμα σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, όπου είχατε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας με μετρητά σε οποιοδήποτε μηχάνημα Easy Pay, με την απλή εισαγωγή ενός κωδικού, τώρα το Filìa Shop σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας άνετα από το σπίτι με πιστωτική κάρτα.

Αφού επιλέξετε τα αγαπημένα σας αγνά καλλυντικά Helan, επιλέξτε Viva Payments στον τρόπο πληρωμής. Ο εκπρόσωπος που θα αναλάβει την παραγγελία σας, θα σας στείλει ένα e-mail που θα περιέχει έναν κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ειδικά για την παραγγελία σας. Ο κωδικός πληρωμής θα σας σταλεί και με sms στο κινητό σας τηλέφωνο για δική σας διευκόλυνση.

Με τον κωδικό αυτό:
1. Μπορείτε να πληρώσετε κατευθείαν μέσω ίντερνετ με την πιστωτική σας κάρτα, ακολουθώντας το σύνδεσμο που θα βρείτε μέσα στο mail. Αν όμως δεν τα καταφέρνετε με το ίντερνετ τόσο καλά, ή αν δεν εμπιστεύεστε το διαδίκτυο για τις πληρωμές σας, τότε...
2. ...μπορείτε πληρώσετε τηλεφωνικά, καλώντας το αυτόματο σύστημα πληρωμών Viva στον αριθμό:
phone801 3003 800
Εισάγετε τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής που σας έχει σταλεί, κι έπειτα τα στοιχεία της κάρτας σας, όπως σας τα ζητάει το σύστημα. Μέσα σε 2 λεπτά, έχετε ολοκληρώσει τη συναλλαγή σας, εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια που σας προσφέρει το τηλέφωνο του σπιτιού σας.

Σύντομα, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές στο Filìa Shop και με άτοκες μηνιαίες δόσεις, εφόσον επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής τη VivaPayments.

Σας ενημερώνουμε ότι: η VivaPayments είναι ένα 100% ελληνικό ίδρυμα πληρωμών, αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος και συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Οικονομικών για τη νομιμότητα και την ασφάλεια των συναλλαγών. Επιπλέον, εξυπηρετεί μόνο επιχειρήσεις των οποίων τα στοιχεία μπορούν να επαληθευτούν από το TAXISnet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: