Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Οι πέντε κακές συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα του προσώπου!


Γνωρίζουμε ήδη ότι το πρόσωπο έχει διαφορετικό τύπο δέρματος από το υπόλοιπο σώμα. Ανεξάρτητα από το αν είναι περισσότερο ή λιγότερο ευαίσθητο, χρειάζεται διαφορετική περιποίηση και περισσότερη προσοχή. Πολλές φορές η άγνοια μας οδηγεί στο να κάνουμε λάθη, με αποτέλεσμα να έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι να πέντε πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην περιποίηση του προσώπου και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε.

  1. Επιλογή μη εξειδικευμένου καθαριστικού. Το να θέλουμε να έχουμε πάντα καθαρό πρόσωπο είναι φυσικό. Το να χρησιμοποιούμε όμως καθαριστικά κατά των στιγμάτων, ή ό,τι πιο επιθετικό υπάρχει για το δέρμα, από φόβο μην αποκτήσουμε κάποια στιγμή λιπαρή επιδερμίδα, ενώ στην πραγματικότητα δεν διατρέχουμε τέτοιο κίνδυνο, είναι λάθος. Τα καθαριστικά κατά της λιπαρότητας σε ένα φυσιολογικό δέρμα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς ή ακόμη και λιπαρότητα λόγω αντίδρασης του δέρματος. Πρόβλημα επίσης θα έχουμε αν πάρουμε ένα απλό καθαριστικό, ενώ έχουμε μεικτό ή πολύ λιπαρό δέρμα. Καλό είναι, πριν την αγορά μας, να ρωτήσουμε έναν αισθητικό ή ένα συμβουλο ομορφιάς, προκειμένου αποφύγουμε την άσκοπη αγορά προϊόντων και τις βλάβες στην επιδερμίδα του προσώπου. Τα καθαριστικά της Yves Rocher καλύπτουν ολες τις ανάγκες σε κάθε ηλικία. Αν δεν τα γνωρίζετε, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν δοκιμή στο τηλεφωνικό μας κέντρο.
  2. Συχνή χρήση απολεπιστικού. Ναι, είναι λογικό να θέλουμε ένα δέρμα όσο το δυνατό πιο λείο και απαλό. Για ένα τέτοιο αποτέλεσμα όμως απαιτείται η χρήση απολεπιστικού μία φορά στις 15 μέρες και μόνο σε λίγες περιπτώσεις, μία φορά την εβδομάδα. Στην Yves Rocher τα απολεπιστικά μας έχουν σαν βάση το λάδι, ή άλλες ουσίες φυτικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα και καθαρίζουν σε βάθος, αποτοξινώνοντας το δέρμα.
  3. Πολύ συχνή ή ελάχιστη ενυδάτωση. Οι ενυδατικές κρέμες και οι μάσκες έχουν σκοπό να επαναφέρουν τη φυσική ενυδάτωση στο δέρμα και με βάση αυτή τη λογική θα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Η πολύ συχνή ενυδάτωση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα το ίδιο σοβαρά, όσο και η ενυδάτωση που γίνεται... στη χάση και στη φέξη. Αποκτήστε την ενυδατική σας από την Yves Rocher με κριτήριο τον τύπο του δέρματός σας, την ηλικία σας και εφαρμόστε την ακολουθώντας τις οδηγίες του συμβούλου ομορφιάς σας. Η τακτικότητα στην εφαρμογή και τα 100% φυτικά δραστικά συστατικά των σκευασμάτων της YR θα σας χαρίσουν ένα δέρμα δροσερό, νεανικό, χωρίς λεκέδες και στίγματα.
  4. Αποφυγή καθαρισμού του προσώπου πριν από το βραδυνό ύπνο. Φτάνουν λίγες φορές να επαναλάβουμε αυτό το λάθος και τα μαύρα στίγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το μακιγιάζ, ο αέρας της πόλης, το στρες, κλείνουν τους πόρους του δέρματος και ο μόνος τρόπος να τους ελευθερώσουμε είναι να κάνουμε έναν προσεκτικό καθαρισμό λίγο πριν κοιμηθούμε, εφαρμόζοντας αμέσως μετά την κρέμα νυκτός μας.
  5. Χρήση παλιών καλλυντικών. Ακριβώς όπως τα τρόφιμα, έτσι και τα καλλυντικά, έχουν ημερομηνία λήξης. Στην ΥR μπορείτε να τη βρείτε σε όλες τις συσκευασίες. Αν έχετε πολύ καιρό να ανανεώσετε το τσαντάκι με τα καλλυντικά σας, τότε ανοίξτε το, με σκοπό να βρείτε τι μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και τι πρέπει να προωθηθεί... στο μουσείο παλαιολιθικής τέχνης! Τα παλιά καλλυντικά αποτελούν έναν από τους καλύτερους χώρους ανάπτυξης μικροβίων, τα οποία μεταδίδονται στο δέρμα και δημιουργούν ακμή, κύστεις και άλλες δερματοπάθειες. Ειδικά το παλιό μακιγιάζ και οι κρέμες προσώπου είναι καλό να μην μένουν ανοιχτές για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών. Αν λοιπόν απορείτε γιατί επιμένει η μόλυνση στο δέρμα σας ενώ χρησιμοποιείτε παλιά καλλυντικά, τότε μόλις σας λύσαμε το μυστήριο...
Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας φέρουμε κοντά στον κόσμο της Yves Rocher!!!

Τα λέμε σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: