Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πλάνο Χρημάτων Filìa: πρόγραμμα βασικών εκπροσώπων.

To Filìa αναζητά ανθρώπους για εργασία!
Αν εσείς δεν ενδιαφέρεστε προσωπικά, μην αφήσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να πάει χαμένη για κάποια φίλη σας που έχει νοοτροπία επαγγελματία και θέλει να κερδίσει χρήματα.

Τα Δίκτυα Filìa αναζητούν άτομα που να θέλουν να εργαστούν στον τομέα της Φυτικής Κοσμετολογίας® Yves Rocher. Υπογραμμίζουμε το "να θέλουν να εργαστούν" γιατί το αποτέλεσμα του προγράμματός μας είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προσωπική εργασία, το πρόγραμμα, την τοποθέτηση στόχων και την υλοποίηση ενός βασικού ομαδικού πλάνου. Μπορείτε να εργαστείτε στα Δίκτυα Filìa είτε χρειάζεστε ένα βασικό εισόδημα, είτε συμπληρωματικό.

Η πρότασή μας:
Βασικό ή συμπληρωματικό εισόδημα!
  • Δημιουργία βασικών εκπροσώπων πώλησης Filìa σε κάθε νομό και μετέπειτα δημιουργία δικτύων πώλησης κάτω από τους βασικούς εκπροσώπους, με εγγραφή κάθε νέου μέλους που προκύπτει τοπικά, κάτω από αυτούς. Οι βασικοί εκπρόσωποι θα επιλεγούν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.
  • Οργάνωση τοπικών συναντήσεων γνωριμίας των πελατών με τα προϊόντα Φυτικής Κοσμετολογίας® με σκοπό την εδραίωση και τη μετέπειτα ενίσχυση των τοπικών δικτύων. Συμμετοχή σε σεμινάρια, ενημέρωση μέσω ίντερνετ, δημιουργία τηλεφωνικών meeting Filìa.
  • Αποκλειστικές παροχές Filìa σε όσους βασικούς εκπροσώπους πετυχαίνουν τους στόχους τους. Δες εδώ ένα παράδειγμα.
  • Εξυπηρέτηση πωλητών και πελατών  μέσω του τηλεφωνικού κέντρου πανελλήνιας εμβέλειας 700 700 3221.
Ομορφιά και εργασία μαζί!
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα βασικών εκπροσώπων Filìa, καλέστε το 700 700 3221 με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, και πατήστε το 0, ή επικοινωνήστε μαζί μας τώρα με Skype, πατώντας εδώ! Για γενικές πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.7007003221.com και πατήστε το πλήκτρο "Εργασία".

Η επιλογή των βασικών τοπικών εκπροσώπων θα ξεκινήσει με συγκεκριμένη σειρά. Τα ονόματα των πόλεων στα οποία θα γίνεται κάθε φορά η επιλογή, θα ανακοινώνονται εδώ.

Πρώτοι νομοί στους οποίους αναζητούμε ανθρώπους για εργασία είναι οι νομοί:
  • Χανίων
  • Ρεθύμνης
  • Λασιθίου
Θα ακολουθήσει ο Νομός Καβάλας.

Αν είσαι γυναίκα, στα Δίκτυα Filìa
το χόμπυ σου γίνεται αιτία κέρδους!
Όσοι ενδιαφέρεστε, καλέστε το 700 700 3221 για αιτήσεις και πατήστε το πλήκτρο 0 ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης πατώντας εδώ.

Δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις μάρκετιγκ ή η ικανότητα πώλησης. Θεωρείται χρήσιμη η κατοχή διπλώματος οδήγησης.

Περιμένουμε τις αιτήσεις σας τηλεφωνικά ή online! Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να γνωριστούμε από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: