Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Filìa Metal Detectors ON!

Σοκαριστικά τα αποτελέσματα της μελέτης καλλυντικών προϊόντων, ακόμα και πολύ γνωστών οίκων, τα οποία παρουσίασαν υψηλές ποσότητες βαρέων μετάλλων. Τα προϊόντα που εξετάστηκαν ανήκαν σε 49 διαφορετικές μάρκες, (μεταξύ των οποίων Sephora, Maybelline, Clinique, L'Oreal, Laura Mercier, MAC, Mary Kay, Avon...) και το τρομακτικό ήταν ότι το 100% των δειγμάτων περιείχε Νικέλιο, ενώ καθόλου χαμηλή δεν ήταν η συχνότητα παρουσίας άλλων βαρέων μετάλλων. Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε όλη τη μελέτη.

Σημειώνουμε ότι κανένα προϊόν δεν ανέγραφε στην ετικέτα την παρουσία των βαρέων μετάλλων στη σύνθεσή του. Τα βαρέα μέταλλα είναι από τις πιο τοξικές ουσίες στη φύση, γιατί δεν αποβάλλονται από το ανθρώπινο σώμα. Αντίθετα, αυξάνουν σταδιακά τη συγκέντρωσή τους προκαλώντας πολύ σοβαρές ασθένειες!

Με ανακούφιση ανακαλύψαμε ότι τα προϊόντα Helan, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Filìa Shop... δε λένε ψέματα! Η ένδειξη "Nickel Free" που πολλές φορές αναγράφεται σε πολλά προϊόντα, είναι πάντοτε ψευδής. Η παρουσία νικελίου στη φύση δεν μπορεί να αποφευχθεί στο 100%. Μπορεί όμως να ελαχιστοποιηθεί σε συγκεκριμένα προϊόντα ώστε αυτά να είναι απολύτως ασφαλή. Στην Helan λοιπόν, τα σκευάσματά μας έχουν όλα την πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το αντίστοιχο σήμα. Αυτό σημαίνει ότι 7 από τα πιο επικίνδυνα βαρέα μέταλλα όπως το κοβάλτιο, ο μόλυβδος, το χρώμιο, το κάδμιο, ο υδράργυρος, το αντιμόνιο και το νικέλιο, βρίσκονται σε περιεκτικότητες μικρότερες του 0.0001% ενώ όλα τα προϊόντα Helan έχουν αποδεδειγμένα υποαλλεργική δράση, βάσει τεστ που πραγματοποιούνται σε ανθρώπους!*

Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό με την απουσία συντηρητικών, πετροχημικών, λανολίνης και παραγώγων της, χημικών καθαριστικών, parabens και άλλων επικίνδυνων ουσιών, καθιστά τα προϊόντα Helan απόλυτα ασφαλή και φυσικά άκρως ποιοτικά και αποτελεσματικά.

Προσοχή λοιπόν στα προϊόντα που επιλέγουμε για την προσωπική μας περιποίηση. Στο Filìa Shop σας βοηθάμε να πετύχετε φυσική ομορφιά, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο μακροπρόθεσμα την υγεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια των προϊόντων Helan, καλέστε το 700 700 3221 με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα, ή επισκεφτείτε το www.filia-shop.com.
______________________
* Στην Helan δεν πραγματοποιούνται τεστ σε ζώα. Όλα τα τεστ υποαλλεργικότητας πραγματοποιούνται σε εθελοντές ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: