Πρωτοσελιδο

Οι προσφορές του μήνα!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Νικητές Ιανουαρίου 2013


Καλλιεργητής, παραγωγός, έμπορος! Τρία σε ένα!
Αυτός είναι ο λόγος που η Φυτική Κοσμετολογία Yves Rocher έχει τόση επιτυχία!
Για το διαγωισμό που τρέχει τώρα, πάτα εδώ!
Πάμε να δούμε τους 6 νικητές των διαγωνισμών Filìa για το μήνα Ιανουάριο! Τα δώρα θα σας αποσταλούν σε λίγες μέρες. Όπως σας εξηγήσαμε και σε μηνύματα στο Facebook, ο τρόπος αποστολών της ΤΕΟΡΟΣ έχει αλλάξει, κι επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τις αποστολές των δώρων όλες μαζί, μετά το τέλος του μήνα.

Στον Πρωτοχρονιάτικο διαγωνισμό μας, όπου σας ρωτήσαμε ποιο προϊόν Yves Rocher θα χρησιμοποιήσετε για το βράδυ της πρωτοχρονιάς, νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα. Κέρδισε μία κρέμα Βιολογικής Καλέντουλας.

Το αστέρι της Εβδομάδας για τις 6 Ιανουαρίου ήταν η Ελένη Μητσοπούλου και κέρδισε και αυτή μία κρέμα Βιολογικής Καλέντουλας!

Το αστέρι της Εβδομάδας για τις 13 Ιανουαρίου ήταν η Ατσαλάκη Ξανθούλα και κέρδισε την τρίτη κρέμα Βιολογικής Καλέντουλας του μήνα, επιλέγοντάς την μόνη της. Την Ξανθούλα θα συναντήσουμε στο Ηράκλειο για μία φυτική περιποίηση, την οποία επίσης προσφέρουν τα Δίκτυα Filìa!
Το αστέρι της Εβδομάδας για τις 20 Ιανουαρίου είναι η Κατερίνα Σαφάκα και κέρδισε ένα πακέτο περιποίησης για το σώμα, με πήλιγκ από σπόρους βερίκοκου και ενυδατική σώματος με αγαύη.

Το αστέρι της Εβδομάδας για τις 27 Ιανουαρίου ήταν η Στέλλα Πετρίδου, και κέρδισε ένα αρωματικό πακέτο Πασχαλιάς, με άρωμα και αφρόλουτρο!

Επίσης, στο διαγωνισμό "1000 φίλοι 1000" δώρα, το πακέτο πασχαλιάς κέρδισε η Ναυσικά Κουτροκόη.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε και τους νικητές του διαγωνισμού "Ερωτική Επιστολή Ambre Noir".

Στο Filìa, τα δώρα δεν τελειώνουν ποτέ! Ακριβώς όπως και οι δυνατότητες της φύσης, τις οποίες η Yves Rocher ανακαλύπτει και προτείνει, σε τιμές χονδρικής! Για δωρεάν εγγραφή στο Filìa, καλέστε το 700 700 3221. Η εγγραφή, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αγορές σε τιμές από 24% μέχρι και 90% χαμηλότερες, σε σχέση με το Πράσινο Βιβλίο Ομορφιάς.

Καλέστε στους φίλους σας στους διαγωνισμούς Filìa, με τη νέα πλατφόρμα που θα μπει σε λειτουργία από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου και φυσικά ενημερώστε τους ότι στο Filìa αναζητούμε ανθρώπους για εργασία στη Φυτική Κοσμετολογία®. Δείτε τη σελίδα μας www.7007003221.com τα προνόμια Filìa, πατώντας "Εργασία".

Σας περιμένουμε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: